مسئول دبیرخانه طرح نوروزی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از فعالیت 24 ساعته نخستین پایگاه امدادی بانوان کشور در نیشابور خبر داد و خواستار گسترش پایگاههای امدادی بانوان هلال احمر در سطح استان و کشور شد.
به گزارش ستاد خبری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، مریم یوسفی در جریان بازدید از پایگاه امدادی بانوان نیشابور، اظهار کرد: پایگاه امدادی کوهستان روستای حصار نیشابور تنها پایگاه فعال 24 ساعته بانوان در سطح کشور بوده است و روزانه 3 بانوی امدادگر و در مجموع 9 نفر در این پایگاه امدادی خدماترسانی میکنند که اوج کار این گروه در ایام نوروز بوده است.
وی ضمن ابراز تشکر از اعتماد صورت گرفته از سوی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ورئیس این جمعیت در نیشابور به توانایی بانوان امدادی، افزود: این پایگاه الگوی بسیار خوبی برای دیگر نقاط سطح استان و کشور برای گسترش فعالیتهای 100 درصدی بانوان در حوزه امداد و نجات بوده است و امیدواریم شاهد افزایش اعتماد مسئولان ملی و استانی به عموم بانوان فعال در حوزههای مختلف، بهویژه بانوان امدادگر و نجاتگر جمعیت هلال احمر باشیم و این اعتمادزایی با توجه به عملکرد بسیار موفق بانوان امدادی در کل کشور جاری و ساری باشد.
مسئول دبیرخانه طرح نوروزی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی تصریح کرد: از مجموع 3 پایگاه امدادی که بانوان امدادگر در آن حضور دارند، 2 پایگاه آن بهصورت 100 درصدی و 24 ساعته توسط بانوان فعال بوده و یک پایگاه دیگر هم در 2 شیفت 12 ساعته با حضور بانوان و آقایان امدادی هلال احمر فعال است.
وی با اشاره به اینکه در خراسان رضوی 3 پایگاه امدادی داریم که در آن حضور بانوان امدادگر و نجاتگر بسیار پررنگ است که از این تعداد 2 پایگاه پایانه مسافربری مشهد و نیشابور ثابت بوده و یک پایگاه موقت نیز در سه راهی وکیل آباد مشهد واقع است، ادامه داد: حضور بانوان در پایگاههای پایانه مسافربری مشهد و روستای حصار نیشابور به صورت 24 ساعته و در پایگاه سهراهی وکیلآباد مشهد که بهصورت مشترک بوده در 12 ساعت نوبت صبح فعال است.
فعالیت 3 بانوی نجاتگر و امدادگر در پایگاه کوهستانی نیشابور
اسماعیل شاهبیگی، رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور نیز در جریان این بازدید گفت: در طرح نوروزی 97 در نیشابور یک پایگاه امداد و نجات جادهای، یک پایگاه امداد و نجات کوهستان، 2 پست ایمنی و سلامت جوانان و 4 تیم سحاب فعال است و روزانه 11 نیروی امدادگر و نجاتگر، 15 نیروی جوانان و 25 نیروی داوطلبان همکاری دارند که شامل 80 نیروی جوانان، 77 نیروی امداد و نجات و 50 نیروی داوطلبان میشود.
وی با بیان اینکه تنها پایگاه فعال امدادی 24 ساعته بانوان کشور در نیشابور قرار دارد، افزود: خوشبختانه ظرفیت نیروهای امدادگر و نجاتگر خانم در سطح کشور رشد یافته و نخستین تیم عملیاتی بانوان کشور در روستای حصار منطقه بوژان نیشابور فعال شد که تمامی اقدامات این پایگاه امدادی از صفر تا 100 توسط بانوان امدادگر و نجاتگر انجام میشود و حتی یک نیروی امدادگر و نجاتگر آقا هم ندارد.
رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور خاطرنشان کرد: روزانه 3 بانوی نجاتگر و امدادگر در این پایگاه کوهستانی نیشابور فعال هستند و در مجموع 9 نفر با این پایگاه همکاری دارند.