امروز: ۱۴۰۳/۲/۱۳



تاريخ: ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۱ شهريور ساعت ۸:۸ کد مطلب: 28591
 ذبح غیر بهداشتی دام عامل شیوع تب کریمه کنگو
معاون درمان وتوانبخشی هلال احمر خراسان رضوی گفت: با فرا رسیدن عید سعید قربان وذبح دام در کشتارگاههای بهداشتی از انتقال بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو جلوگیری کنیم.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی ، دکتر محمود شهامتی ، معاون درمان و توانبخشي جمعيت هلال احمر استان ، ضمن تبريك عيد سعيد قربان گفت: با ذبح دام در کشتارگاههای مورد تایید وزارت بهداشت از انتقال بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو جلوگیری کنیم .
وي افزود: بيماري خونريزي دهنده كنگو ، يك بيماري تب دار حاد است كه بوسيله كنه به انسان منتقل مي شود و مرگ و مير بالايي دارد و با وجود اينكه اين بيماري مخصوص حيوانات است ولي متاسفانه شيوع موارد ناگهاني اين بيماري در انسانها نيز اتفاق مي افتد. علايم اين بيماري تب ناگهاني، بدن درد، كوفتگي، ضعف، سردرد، درد شديد عضلات، بي اشتهائي، درد پشت حدقه چشم، ترس از نور، تهوع، استفراغ، گلودرد و دل درد مي باشد. علائم خونريزي از روز 3 تا 6 شروع مي شودو خونريزي در مخاط ، خط زيربغل، اعضاي مختلف بدن مثل بيني، لثه، مجاري ادراري، روده، رحم و ... بروز مي كند.
دکتر شهامتی تصریح کرد :تماس مستقيم با لاشه گوشت، خون، ترشحات و بافتهاي آلوده دام ،گزش كنه ، نيش حشرات و تماس با خون يا ترشحات فرد مبتلا از راههای انتقال این بیماری مي باشد..
وی همچنین نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در شرایط سرد خانه را باعث ازبین رفتن ویروس مذکور دانست.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی