امروز: ۱۴۰۳/۱۰/۲



تاريخ: ۱۳۹۷ سه شنبه ۷ فروردين ساعت ۹:۳ کد مطلب: 39204
 جمعیت هلال احمر، حلقه بین توان توانمندان و نیاز نیازمندان
معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی گفت: هلال احمر در طرح «فرشتگان رحمت» با شناسایی محرومان و همچنین توانمندان آنها را توسط خودشان یا داوطلبین جمعیت به یکدیگر متصل کرده تا در جهت رفع نیازهای محرومین رسالت خودش را در حدی انجام داده باشد.
به گزارش ستاد خبری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، علیرضا فضلیانی در حاشیه بازدید از پایگاه های هلال احمر جوین، نیشابور، فیروزه و سبزوار اظهار کرد:‌ از جمله طرح های نوروزی جمعیت، طرح فرشتگان رحمت است که به صورت ویژه در نوروز انجام می شود و فعالیت اصلی آن شناسایی محرومین و توانمندان برای اتصال این دو به یکدیگر است همچنین در این طرح با استفاده از توان خیرین بسته های حمایتی که غالبا معیشتی و بعضا بسته های فرهنگی و عیدی برای جوانان می باشد، آماده و در اختیار خانواده های نیازمند قرار می گیرد.
وی در خصوص سایر طرح های نوروزی ادامه داد: طرح دیگر جمعیت با عنوان مروجین سلامت در خصوص چهارشنبه آخر سال از 19 اسفند سال 96 تا 22 اسفند برای احساس ایمنی و امنیت انجام شد که مخاطب آن عموم مردم به ویژه جوانان و نوجوانان بودند، در این راستا بسته های فرهنگی و بروشور بین مردم توزیع شد.
فضلیانی به معرفی طرح نوروزی دیگر با عنوان طرح نیابت پرداخت و گفت: داوطلبان در این طرح از سالمندان به خصوص سالمندان محروم، چه در منازلشان و چه در سرای سالمندان تقدیر و تکریم می کنند همچنین ضمن تکریم آن ها در صورت نیاز، خدمات بهداشتی و درمانی ارایه می دهند.
وی در خصوص برنامه های آینده معاونت داوطبان جمعیت تاکید کرد: طرحی با عنوان «سین هشتم» با شعار «کاهش آسیب های اجتماعی با استفاده از سرمایه های اجتماعی»، قرار بود در نوروز 97 انجام شود که به دلیل نزدیکی با سال نو فرصت برنامه ریزی مناسب برای انجام آن صورت نگرفت که با توجه به رویکرد سازمان در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی در ماه های آینده یا سال بعد برای اجرای آن اقدام خواهد شد.

رضایت مردم از عملکرد هلال احمر
معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی گفت: یکی از وظایف اصلی حراست سازمان ،نظارت بر رفتار و کردار اعضای جمعیت است که تاکنون در برخورد با ارباب رجوع هیچ شاکی وجود نداشته است.
وی اظهار کرد: در خصوص نظارت بر اعمال و کردار اعضا و کارکنان تاکنون هیچ شکایتی وجود نداشته چرا که اعضا و داوطلبان همه وظایف شان را به نحو مطلوب انجام داده و طی سالیان آموزش هایی را دیده تا به درستی ارایه خدمت کنند.
وی در خصوص طرح های نوروزی افزود: طرح های نوروزی که از 25 اسفند تا 15 فروردین در تمام کشور برپاست به چند قسمت تقسیم می شوند، اولین محور آن راهنمای مسافران نوروزی است و شامل اعضای جوانان در کمپ های ورودی شهرها می شود، همچنین وظیفه آنها آشنا کردن مسافران با شهر و اماکن دیدنی و تاریخی و بعضا انجام اقدامات اولیه در حوادث است.
فضلیانی ادامه داد: از دیگر فعالیت های جمعیت برپایی پست های جاده ای است که وظیفه اصلی آنها امداد و نجات در حوادث و سوانح جاده ای است، اما اعضا و داوطلبین با توجه به حس مسئولیت پذیریشان از هیچ کمکی به مردم دریغ نخواهند کرد.
وی افزود: در این میان تمامی گروه ها به یاری همدیگر می آیند و یکدیگر را حمایت می کنند، به عنوان مثال در گروه های جوانان، داوطلبین نیز به فعالیت مشغول هستند.
معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در خصوص به کارگیری اعضا در گروه ها تصریح کرد: هلال احمر در تمامی سنین از مهد کودک با عنوان غنچه های هلال تا سنین بالاتر به جذب اعضا می پردازد همچنین اعضا تا سن 29 سالگی در حوزه جوانان فعالیت دارند و بعد از آن به حوزه داوطلبین منتقل می شوند، در این میان پس از غربالگری اولیه، داوطلبان دوره های تخصصی را فرا می‌گیرند و جذب گروه های مختلف از جمله امداد و نجات می شوند.

راه اندازی و تجهیز پایگاه دائمی امداد و نجات جوین
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان جوین نیز در جریان این بازدید گفت: پایگاه دائمی امداد و نجات شهرستان از خرداد ماه سال ۹۶ در ساختمان جدید شروع بکار کرده که پیش از آن امدادگران در کانکس مشغول به فعالیت بوده اند، اما این پایگاه همچنان با کمبودهای همچون نبود گاز و تلفن درگیر است.
حمزه ملک خواهی با اشاره به تعاملات خوب با سایر سازمان ها افزود: با تعامل با اداره راه و سایر ادارات دولتی، مقادیر زیادی خاک و شن برای یکسان سازی و هموار کردن مسیر کوتاه جاده تا پست امدادی به صورت رایگان آورده شده، همچنین پرچم هایی نصب شده تا اطلاع رسانی این پایگاه به مسافرین در حال عبور را انجام و از خستگی مسافر در حین سفر بکاهد.
وی در خصوص خدمات صورت گرفته در سال 96 در این شهرستان تصریح کرد: اعزام مصدومین به بیمارستان های سبزوار و جوین 43 مورد، رها سازی مصدومین از وسایل نقلیه توسط ست نجات 23 مورد، اسکان اضطراری در طول سال به تعداد 35 خانوار و ارائه خدمات جاده و سرپایی 152 مورد از جمله خدمات ارائه شده در سال گذشته بوده است.

استفاده مناسب جمعیت هلال احمر از ظرفیت های نیشابور
در ادامه این بازدید استانی رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور نیز گفت: جمعیت هلال احمر نیشابور از تمامی ظرفیت های شهرستان برای خدمات دهی شبانه روزی به زایران و گردشگران استفاده می کند.
اسماعیل شاه بیگی افزود: جمعیت هلال احمر با پیش بینی موارد خاص از جمله سرمای ناگهانی و با استفاده از نیروهای جوان و داوطلب از تمامی ظرفیت های شهرستان استفاده می کند.
وی ادامه داد: جمعیت هلال احمر در نیشابور با ۴ پایگاه شامل ۲ پست جاده ای امام رضا(ع) و ثامن و 2 پایگاه جوانان به صورت ۲۴ ساعته و ۱۲ ساعته در نقاط خاص گردشگری و جاده ای به فعالیت مشغول است.
رئیس جمعیت نیشابور تصریح کرد: با توجه به تبلیغات در طول جاده ها و اطلاعات داده شده به خدمات سفر و همچنین شماره تلفن۱۱۲ ظرفیت ها برای خدمت دهی ایجاد شده و جمعیت مشکلی در این خصوص تا به حال نداشته است.
وی در خصوص ماندگاری بیشتر مسافران در این شهرستان افزود: فضاهایی منحصر به فرد ایجاد شده با عنوان دوستار کودک که با قصه گویی، نقاشی و قسمت های دیگر نظر مخاطبان را به خود جلب می کند.

تصادفات در فاصله 20 تا 30 کیلومتری شهرهای مقصد
رئیس جمعیت هلال احمر فیروزه نیز در حاشیه بازدید از پایگاه های هلال احمر این شهرستان گفت: طبق آمار بیشترین تصادفات و تلفات معمولا در فاصله 20 تا 30 کیلومتری شهرهای مقصد به دلیل خستگی و پیاده نشدن راننده از ماشین به دلیل نزدیکی به مقصد رخ می دهد.
عباس یوسفی افزود: جمعیت هلال احمر در فیروزه با یک پایگاه ثابت در محور جاده سبزوار- نیشابور حدود 12 سال است که به فعالیت مشغول بوده و از جمله پایگاه های ثابت کشوری است که در فاصله حدود 20 کیلومتری نیشابور در ابتدای روستای حسن آباد قرار گرفته، همچنین امسال پایگاه جوانان ایمنی و سلامت نوروزی نیز در جوار همین پست دائم برپا شده که به ارایه خدمت به مسافران می پردازد.
وی ادامه داد: در این پایگاه 5 نفر بصورت دائم حضور دارند که براساس قانون 2 نفر کادر جمعیت و بقیه نیروی داوطلب هستند و در این ایام به صورت چرخشی نیروها تغییر می کنند. همچنین در سال 97 پایگاه ثابت دیگری در محدوده فیروزه راه اندازی می شود.
وی در خصوص تصادفات در محورهای این شهرستان تصریح کرد: طبق آمار 10 ماهه پلیس راه استان محور مشهد تا نیشابور و نیشابور تا سبزوار جزو پر حادثه ترین محورهای استان است.

برگزاری کلاس های ایمنی برای مسافران در سبزوار
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سبزوار نیز گفت: برای اولین بار در کمپ زائر سبزوار در ساعاتی از روز که حضور مردم پر رنگ تر است کلاس های ایمنی برگزار می شود تا مردم در خصوص حوادث جاده ای اطلاعات حداقلی داشته باشند.
محمد علی جباری ثانی ادامه داد: اگر با برگزاری کلاس های ایمنی و سلامت در شهرستان و آگاهی پیدا کردن مردم در خصوص حوادث و سوانح جاده ای، حتی یک نفر از سانحه نجات پیدا کند، ما به عنوان هلال احمر رسالت خود را انجام داده ایم.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان سبزوار دارای 9 پایگاه امداد و نجات و جوانان در مناطق کاهک، داورزن، مهر، پلیس راه، ابراهیم آباد، مشکان و کمپ زائر است که حضور جوانان و داوطلبان در آن ها پر رنگ دیده می شود،همچنین به غیر از پرسنل حدود 40 نفر به صورت داوطلبانه در این پایگاه ها به ارائه خدمت می پردازند
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی