امروز: ۱۴۰۳/۹/۴



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۲ تير ساعت ۱۱:۴ کد مطلب: 34268
 آغاز دوره آموزشی ویژه مربیان تیم های واکنش سریع هلال احمر
دوره بازآموزی،مهارتی وهماهنگی ویژه مربیان تیم های واکنش سریع جمعیت هلال احمر کشوربا حضور 70 مربی از سراسر کشور در مرکز آموزشهای تخصصی مشهد آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی،دکتر سید مجتبی احمدی مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی گفت: ایجاد شکاف اجتماعی وتوزیع نامناسب امکانات در جامعه شهری و بوجود آمدن حاشیه نشینی در نهایت باعث ایجاد عدم اگاهی وافزایش سطح آسیب پذیری دراین قشر از جامعه می شود.
دکتر احمدی تصریح کرد:شرح وظایف سازمانها ودستگاههای بحران مدار علارغم فعالیتهای مناسب دستگاه مدیریت بحران برای رویارویی با سوانح ازشفافیت لازم برخوردار نیست ودر این فضا وظیفه ما در تربیت نیروهای متخصص برای ارائه خدمات مطلوب تر بسیار سنگین است.
وی ابراز امیدواری نمود:با دستیابی به اهداف مورد نظردراین دوره آموزشی وانتقال تجربیات بتوانیم از فضایی تخصصی تر وکاربردی بهره مند شویم.
همچنین دکتر سلطانی معاون برنامه ریزی وآموزش سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر گفت:خوشبختانه یکی از کارهای مهمی که در این سالها صورت پذیرفت سازماندهی مجدد تیمهای واکنش سریع بود.
وی افزود:از 17 رسته عملیاتی هلال احمر 13 رسته آن مربوط به حوزه امداد ونجات است و یکی از مهمترین آن تیم های واکنش سریع می باشد.
سلطانی اظهار کرد: برای تیمهای واکنش سریع نزدیک به یکهزار ساعت آموزش در نظر گرفته شده که تاکنون 100 ساعت آن در استانها محقق شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 420 شعبه هلال احمر در سراسر کشور وجود دارد اظهار داشت:سازمان امداد ونجات مکلف شده است در هرشعبه به دو تیم به تعداد 10 نفر آموزشهای ویژه تیم های واکنش سریع را ارائه دهد و تا سال آینده این تعداد به 4200 نفر خواهد رسید.
معاون برنامه ریزی وآموزش سازمان امداد ونجات هلال احمرکشور تصریح کرد:با توجه به اینکه این آموزشها در پنج مرکز ارائه می شود سعی برآن شده که روش ارائه ومحتوای آموزشی به گونه ای یکسان باشد تا مربیانی که این دوره را می گذرانند همگی دارای نگرش آموزشی یکسان باشند.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی