امروز: ۱۴۰۳/۹/۲



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱ فروردين ساعت ۱۲:۳۳ کد مطلب: 39062
 امدادرسانی به 119 حادثه دیده در 22 عملیات امدادی
معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت:‌ جمعیت هلال احمر استان از ابتدای طرح نوروزی سال 97 به 119 حادثه دیده با انجام 22 عملیات نجات امدادرسانی کرد.
به گزارش ستادخبری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، اسماعیل بهمن آبادی اظهار داشت: برنامه های حوزه امداد و نجات طرح نوروزی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با عنوان هلال بهشت از ۲۵ اسفند ماه 96 تا ۱۵ فروردین ماه 97 در ۲۲ شعبه و یک نمایندگی استان اجرا می‌شود.
وی تصریح کرد: از ابتدای طرح نوروزی 97 تا پایان اسفندماه 96 تعداد 22 عملیات در 10 نقطه استان داشتیم که شامل 7 عملیات در سبزوار، 4 عملیات در مشهد، 2 عملیات در بجستان، مه ولات و قوچان و یک عملیات در خواف، تربت حیدریه، رشتخوار، فیروزه و بردسکن بودند.
بهمن آبادی با اشاره به اینکه در این عملیات ها تعداد 173 نیروی عملیاتی به 119 حادثه دیده امدادرسانی کردند و در این حوادث 83 مصدوم، 27 انتقالی و 2 فوتی داشتیم، افزود: این عملیات ها شامل 8 مورد واژگونی، 7 مورد تصادف جاده ای، یک مورد برخورد خودرو با مانع، یک مورد حریق خودرو، یک مورد پوشش ویژه امدادی حرم مطهر رضوی در لحظه تحویل سال نو، یک مورد درمان سوختگی،‌ یک مورد آبگرفتگی منزل، یک مورد امدارسانی کوهستان و یک مورد کنترل فشار خون بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در سطح استان 47 پایگاه امدادی شامل 44 پایگاه بین شهری (25 ثابت و 19 موقت)، ۲ پایگاه کوهستان (یک ثابت و یک موقت)، و یک بالگرد ثابت MI۱۷ در سطح استان فعال هستند.
معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ادامه داد: در این پایگاه ها روزانه 269 نفر روز امدادگر و نجاتگر جمعیت هلال احمر خراسان رضوی حضور دارند که در مجموع 807 نفر روز می شوند.
وی اشاره ای به تجهیزات امدادی در طرح نوروزی 97 داشت و گفت: این تجهیزات شامل یک فروند بالگرد، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۳۴ دستگاه خودرو کمک دار سبک، 23 دستگاه ست نجات، 42 دستگاه آمبولانس و 2 دستگاه خودرو ارتباطات می شود.
بهمن آبادی افزود: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در کنار انجام وظیفه خود به حادثه‌دیدگان جاده‌ای، سیل‌زدگان و زلزله‌زدگان استان، خدمات‌رسانی‌های ویژه‌ای را هم به کوهنوردان حادثه‌ اشترانکوه و همچنین مردم کرمانشاه و دیگر نقاط کشور زلزله خیز داشتند.
معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با بیان اینکه بهره مندی سگ‌های امداد و زنده‌یاب‌ ها در دستور کار قرار گرفته است، گفت: سگ‌های امدادی هلال احمر استان در عملیات‌های امدادی سال گذشته بالاترین آمار زنده‌یاب‌ها را داشتند و موفق به پیداکردن ۵۹ حادثه‌دیده شدند و تمامی آن‌ها از مرگ حتمی نجات یافتند.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی