امروز: ۱۴۰۳/۲/۷



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۵ مرداد ساعت ۸:۱۴ کد مطلب: 41611
 توزیع 1270 مخزن آب در 502 روستای سیستان و بلوچستان با اجرای کمپین "نذر آب
رئیس جمعیت هلال احمر که برای افتتاح کمپین "نذر آب" به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده، در جلسه شورای اداری این استان از توزیع یک هزار و 270 مخزن آب در 502 روستا و همچنین توزیع بیش از 50 هزار بسته مواد غذایی میان آسیب دیدگان از خشکسالی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان؛ دکتر علی اصغر پیوندی در جلسه شورای اداری استان سیستان و بلوچستان که پیش از ظهر امروز در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر به عنوان یک نهاد امدادی و بشردوست زمانی وارد عمل می شود که حیات و زندگی انسان ها به خطر افتاده باشد. در حال حاضر هم که زندگی و جان هموطنانمان در جنوب شرق کشور به دلیل خشکسالی به خطر افتاده، مطابق وظایف ذاتی جمعیت هلال احمر به آسیب دیدگان این بحران کمک می کنیم.
وی تاکید کرد: آبرسانی به نقاطی که دسترسی به آب آشامیدنی برای مردم سخت و گاهی غیرممکن شده است، در دستور کار هلال احمر در استان سیستان و بلوچستان است.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه یک هزار و 270 تانکر آبرسان خریداری شده، افزود: این مخزن ها با کمک آبفا در 502 روستا توزیع می شود که بتوانیم تا فصل شروع بارش های آسمانی آب آشامیدنی سالم به مردم آسیب دیده برسانیم.
دکتر پیوندی گفت: بیش از 50 هزار بسته مواد غذایی برای خانواده هایی که دچار مشکلات معیشتی شده اند در نظر گرفته شده که به تدریج و در نقاطی که مردم استان بیشترین آسیب را از خشکسالی دیده اند، توسط نیروهای هلال احمر توزیع می شود. همچنین کاروان های سلامت جمعیت هلال احمر برای افزایش سطح سلامت مردم از 19 استان کشور با حضور پزشکان و پرستاران به یاری مردم 19 شهرستان استان سیستان و بلوچستان آمده اند تا بخشی از مشکلات مردم منطقه را کاهش دهند.
رئیس جمعیت هلال احمر در پایان این جلسه با تاکید بر اینکه هلال احمر در حد بضاعت خود وارد منطقه سیستان و بلوچستان شده است ابراز امیدواری کرد که هلال احمر بتواند با همیاری مردم این خدمات را استمرار بخشیده و افزایش دهد.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی