امروز: ۱۴۰۳/۲/۱۴



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۸ دي ساعت ۱۳:۲۳ کد مطلب: 45435
 برگزاری نشست کمیته امدادونجات و خدمات سفر خراسان رضوی
نشست کمیته امدادونجات و خدمات سفر خراسان رضوی با حضور مدیرکل هماهنگی امور رفاهی زائران استانداری خراسان رضوی امروز به میزبانی هلال احمر استان در مشهد برگزار شد
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی ،مهدی فروزان، در این نشست با تقدیر از اجرای طرح همسفران خورشید هلال احمر که به صورت سراسری همه ساله و در ایام دهه آخر صفر و برای خدمت رسانی به زائران پیاده رضوی اجرا می شود تاکید کرد: کار عاشقانه و با انگیزه های معنوی و داوطلبانه در هلال احمر، مهمترین ویژگی این طرح است که آن را به نقطه عطف سایر برنامه ها در سطح استان تبدیل کرده است.
مدیر کل امور رفاهی زائران استانداری خراسان رضوی همچنین یادآوری کرد: پیگیری و تدبیر مدیرعامل، معاون امداد و مسئولان هلال احمر استان و نیز همکاری معاونت اماکن متبرکه آستان قدس رضوی منجر به پیش بینی تعدادی پد(محل فرود) برای بالگردهای امدادی در حرم حضرت رضا(ع) گردید که اقدامی ارزشمند و شایسته تقدیر است.
وی، دغدغه وجود راههای ارتباطی برای خودروهای امدادی و آمبولانس ها را در ایام اوج زائرپذیری در استان و به خصوص مشهد را حائز اهمیت خواند و خواستار پیگیری و رفع این موضوع شد.
دکتر سید مجتبی احمدی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز در آغاز این نشست، تاکید کرد:
تشریک مساعی و تضارب آرا و طرح چالش های موجود و پیش رو در فعالیت های نهادهای امدادی برای چاره جویی و رسیدن به طرح های بهینه اجرایی ضروری است.
وی افزود: همکاری های بین بخشی و هماهنگی های لازم میان نهادهای خدمت رسان و امدادی به خصوص در حوادث می بایست تسهیل و تسریع شود هرچند که در خراسان رضوی و مشهد، از تعامل مناسبی برخوردار هستیم.
همچنین در قسمتی از این نشست برخی دغدغه های موجود در عرصه امدادرسانی به مردم مانند حریم حرم رضوی و مبادی ورودی مشهد، تردد خودروهای امدادی در محدوده حرم مطهر رضوی(ع) در مناسبت ها، آموزش و مباحث بهداشت فردی و جمعی زائران و کاروانهای پیاده رضوی، وحدت رویه و اطلاع رسانی آماری واحد، پیش بینی خط (لاین) امدادی ویژه در بزرگراه ها و خیابان های شهری، موضوع تامین اقلام و داروهای امدادی ،خطر پذیری راه های مواصلاتی مشهد مطرح شد..
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی