امروز: ۱۴۰۳/۹/۲



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۷ سه شنبه ۷ اسفند ساعت ۱۲:۴۷ کد مطلب: 46064
 رئیس سازمان امداد و نجات تاکید کرد: افزایش سرعت امداد‌رسانی در نوروز
یکی از نهادهای فعال در ایام نوروز که وظیفه امدادرسانی به مسافران را بر عهده دارد، سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر است. هر ‌سال با فرارسیدن روزهای آخر اسفند، طرحی با عنوان امدادونجات جاده‌ای با استفاده از تمامی امکانات امدادی جمعیت هلال‌احمر به اجرا درمی‌آید که هدف اصلی این طرح، ارایه کمک‌های اولیه و امدادرسانی به حادثه‌دیدگان و مصدومان حوادث مختلف به ویژه سوانح رانندگی در محورهای مواصلاتی است. طرح امداد نوروزی‌ سال ٩٨ با هدف افزایش سرعت امدادرسانی و کاهش آسیب‌های جانی در حوادث جاده‌ای اجرا خواهد شد.
نوروز امسال در حوزه امدادونجات جاده‌ای چه برنامه‌ها و طرح‌هایی اجرا می‌شود؟
مهمترین اولویت و هدفی که در ‌سال ٩٨ برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم، کاهش زمان حضور در صحنه حوادث، افزایش سرعت امدادرسانی و کاهش آسیب‌های جانی ناشی از حوادث ترافیکی در محور‌های برون‌شهری در سوانح مختلف است. برای این منظور امسال ٧۵ دستگاه خودرو نجات تیپ٢ که دارای ست‌های نجات سبک و سنگین هستند به ناوگان خودرویی جمعیت هلال‌احمر اضافه شده است و در مجموع در حال حاضر ۴٣٨ دستگاه از این نوع خودرو در پایگاه امدادونجات جاده‌ای جمعیت هلال‌احمر موجود است. تجهیز ٣١ استان کشور به سیستم بی‌سیم‌های دیجیتال DMR، ساخت و تکمیل ساختمان‌های پایگاه‌های امدادونجات جاده‌ای که فاقد ساختمان بودند و نوسازی ناوگان خودروهای آمبولانس و خودروهای نجات ازجمله طرح‌های امدادونجات جاده‌ای امسال این سازمان است.
طرح نوروزی در چه بازه زمانی انجام می‌شود و چه تعداد نیرو در این طرح حضور دارند؟
امسال به‌دلیل افزایش روزهای تعطیلات نوروزی، طرح امدادونجات نوروزی از ٢۴ اسفندماه تا ١۶ فروردین‌ماه در سراسر کشور اجرا می‌شود. مجموع نیروی انسانی بکارگیری شده در طرح نوروزی، بالغ بر ۵۵٠٠ نفر روزانه در سطح پایگاه‌های امدادونجات کشور است. همچنین ٣١ تیم واکنش سریع و ٣١ تیم توانا خواهران در سراسر کشور در این طرح مشغول ارایه خدمت به هموطنان عزیز هستند.
نیروهای به‌کارگرفته‌شده در طرح امداد نوروزی چه تخصص‌هایی دارند؟
تمامی نجاتگرانی که در طرح امدادونجات نوروزی حضور پیدا می‌کنند، دارای تخصص‌های جست‌وجو و نجات بین شهری (جاده‌ای)، جست‌وجو و نجات کوهستان و پیش‌بیمارستانی هستند و تمامی دوره‌های تخصصی لازم را گذرانده‌اند. همچنین تمامی این نیروها یک ماه قبل از شروع کار، با شرکت در دوره‌های بازآموزی طرح نوروزی تمامی مواردی را که باید به عنوان نجاتگر پایگاه در طول اجرای طرح بر آن تسلط داشته باشند، می‌گذرانند.
در طرح امدادونجات نوروزی ‌سال ٩٨ چه مناطق و شهرهایی پوشش داده می‌شوند؟
در مجموع ١۴٢١ پایگاه و پست امدادی در سطح تمامی جاده‌های کشور مشغول ارایه خدمات امدادی به هموطنان در طرح امدادونجات نوروزی هستند. اکثر جاده‌های کشور دارای پایگاه‌های امدادونجات بین شهری هستند و در محورهایی که فاصله پایگاه‌ها زیاد باشد، پایگاه‌های موقت امدادی ایجاد خواهد شد. همچنین امسال مجموعا ٣۴٧٨ دستگاه خودروی امدادی و پشتیبانی در این طرح مشغول به فعالیت است. در مجموع امسال ٣‌درصد افزایش در منابع به‌کارگیری‌شده داشته‌ایم.
برنامه امسال چه تفاوتی با طرح‌های امدادی در سال‌های گذشته دارد؟
امسال سعی شده است با توجه به تجارب سال‌های قبل با برنامه‌ریزی دقیق‌تری نسبت به اجرای طرح اقدام کنیم. بدین‌منظور از اواخر آذرماه ضمن تشکیل ستاد طرح در سطح سازمان و ستاد و برگزاری جلسات با تمامی دستگاه‌های همکار نسبت به تدوین دستور جامع طرح اقدام شده است. همچنین در راستای حضور پررنگ‌تر نیروهای امدادی، از اواخر بهمن‌ماه دوره‌های بازآموزی ویژه شرکت‌کنندگان در این طرح در سطح تمامی استان‌های کشور برگزار و نسبت به ارایه آموزش‌های لازم به عوامل شرکت‌کننده اقدامات لازم انجام شده است. بکارگیری توان امداد هوایی برای پوشش هوایی کل کشور در تمامی استان‌ها، بازبینی کامل تجهیزات عملیاتی شعب و پایگاه‌های جمعیت هلال‌احمر استان‌های سراسر کشور قبل از شروع طرح و افزایش توانمندی مسافران نوروزی در مواجهه با سوانح مختلف از طریق توصیه‌های ایمنی (نصب بنر و توزیع تراکت) و آموزش‌های چندرسانه‌ای (موبایل EOC، شبکه‌های مجازی و اینفوگراف) ازجمله تفاوت‌های طرح ملی امدادونجات نوروز ٩٨ با سال‌های قبل است.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی