امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۱



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۴ آذر ساعت ۱۲:۵ کد مطلب: 30515
 خدمات امدادی تاکنون به 19139 زائر پیاده رضوی ارائه شده است
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از ارائه خدمات امدادی به 19139زائر پیاده در محورهای مواصلاتی استان در قالب طرح همسفران خورشید تا روز گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی ،دکتر سید مجتبی احمدی مدیر عامل هلال احمر استان گفت: از ابتدای اجرای طرح همسفران خورشید3 که با مشارکت 9 استان دیگر از سراسر کشور اجرایی شده است تاکنون در محورهای چناران-قوچان-نیشابور-تربت حیدریه-سرخس وفریمان به 19139 زائر پیاده امدادرسانی شده است.
وی تصریح کرد: در این طرح تعداد 25پایگاه ثابت جاده ای،8 پایگاه موقت،76 پایگاه سیار ،3کانکس امدادی به منظور خدمت رسانی به زائرین پیاده ایام آخرماه صفردر نظر گرفته شده است ضمن اینکه 2320 بروشور آموزشی تاکنون توزیع شده است.
دکتر احمدی در ادامه از بکارگیری 1071نیروی عملیاتی نفر روز، 61دستگاه آمبولانس،یک دستگاه اتوبوس آمبولانس؛17 خودروی نجات،34خودروی کمک دارسبک،17 خودروی سنگین و 2 دستگاه خودروی ارتباطات استان خبر داد وگفت:به منظور ارائه خدمات بهتر وبیشتر به سانحه دیدگان ومصدومان نیز یک فروندبالگرد امدادی به صورت آماده باش و یک فروند بالگرد دیگر در صورت نیاز از مرکز نیز در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در اجرای طرح همسفران خورشید و کمک به مسافرین آمادگی اسکان اضطراری وجود دارد و اقلامی مانند پانچو و کاور امدادی و پتو و همچنین توزیع بسته های اضطراری شامل برخی مواد غذایی نظیر بیسکویت،آب آشامیدنی؛کشمش وخرما پیش بینی شده که در موارد اضطراری بین مسافرین و در راه ماندگان توزیع می شود.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی