معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان رضوی گفت: جاده کاهک سبزوار حادثهخیزترین نقطه در سطح این استان است.
اسماعیل بهمنآبادی اظهار کرد: بیشتر فعالیتهای هلالاحمر در پستهای جادهای هستند که این فعالیتها به طور دقیق، از زمانی که خبر حادثه به ما میرسد تا هنگامی که عملیات توسط هلالاحمر صورت میگیرد، در سامانه کامپیوتری ثبت میشود که بیشتر این عملیات به دلیل تصادفاتی که رخ میدهد، جادهای است که جاده کاهک سبزوار حادثهخیزترین نقطه در سطح استان است.
وی ادامه داد: به طور کلی، هلالاحمر در سطح استان، حدود 25 پایگاه جادهای ثابت دارد که براساس نیاز در فصول مختلف به این تعداد اضافه میشود، به عنوان مثال در نوروز که تعداد مسافرتها بیشتر است حدود 20 پایگاه افزوده میشود.
بهمنآبادی در خصوص همکاری افراد در بدنه هلالاحمر، اظهار کرد: سامانه فعالیت و داشتن مدارک موردنظر است و با توجه به مدت همکاری و سایر گزینهها آنان درجهبندی میشوند.
وی ادامه داد: افراد در هفت درجه به صورت امدادگر سوم، دوم، یکم و نجاتگر سوم، دوم، یکم و ایثار درجهبندی میشوند، در حالحاضر در استان خراسان، 3644 نفر درجهبندی شدهاند که حدود 2588 نفر امدادگر و 1056 نفر در درجه نجاتگر وایثار و تعداد زنان امدادگر 1357 نفر هستند.
بهمنآبادی با اشاره به اینکه در هلالاحمر شعاری مبنی بر «هر خانواده یک امدادگر» وجود دارد، گفت: علاوه بر اینکه 3644 نفر درجهبندی شده و سالهای سال با ما در رشتههای مختلف مانند پستهای جادهای یا در فعالیتهای جادهای، سیلاب، آوار و کوهستان آموزش دیدهاند، امدادگرانی نیز هستند که در گروه جوانان به صورت داوطلبانه با ما همکاری میکنند.
معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان رضوی ادامه داد: اما این تعداد افراد بسیار کمتر از آرمانی است که ما نیاز داریم و متاسفانه هنوز به شعار خود دست پیدا نکردهایم.
وی گفت: متاسفانه تجهیزات هلال احمر در پایگاهها نسبت به آن چیزی که نیاز است کافی نیست در حالی که نیاز هر پایگاه به یک ست نجات است، هنوز این اتفاق رخ نداده و در حال حاضر کمبود تجهیزات در پایگاهها وجود دارد