امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۱



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۶ آذر ساعت ۱۰:۱ کد مطلب: 1454
 اجرای طرح امداد و نجات زمستانی در خراسان رضوی آغاز شد

اجرای طرح امداد و نجات زمستانی در خراسان رضوی آغاز شد

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: اجرای طرح امداد و نجات زمستانی از امروز در جاده های این استان آغاز شد.


'اسماعیل بهمن آبادی' افزود: این طرح همانند گذشته در آستانه فصل زمستان با هدف ارائه خدمات امدادی در محورهای مواصلاتی و پر رفت و آمد به مسافران اجرا می شود.

وی با بیان اینکه امسال 32 پایگاه امداد و نجات جاده ای مجری این طرح هستند گفت: از این تعداد 22 پایگاه ثابت و 10 پایگاه موقت به ارائه خدمات امداد و نجات، بهداشتی و موارد مشابه در طول زمستان به مسافران می پردازند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی افزود: طبق بخشنامه نیروهای امدادی علاوه بر خدمات رسانی به حادثه دیدگان حوادث احتمالی، هر دو ساعت و نیم یکبار در مسیرهای زیر پوشش خود رفت و آمد می کنند.

وی بیان کرد: علاوه بر پایگاههای امدادی جاده ای، پایگاه امداد هوایی و نیز یک پایگاه امداد کوهستان واقع در 'اخلمد' در مواقع مورد نیاز به کمک رسانی می پردازند.

بهمن آبادی افزود: هر پایگاه دائم متشکل از پنج نجاتگر و هر پایگاه موقت دارای چهار نجاتگر است، به این ترتیب 150 نجاتگر مستقر در پایگاههای امداد جاده ای امسال ارائه خدمات به مسافران را در محورهای مواصلاتی بر عهده دارند.

وی با اشاره به ناوگان امداد و نجات هلال احمر در اجرای این طرح گفت: دو خودروی امداد کوهستان(آرگو)، 17 ست نجات تخصصی، 39 آمبولانس، 15 ست غیرتخصصی و 25 خودروی امدادی از جمله تجهیزات ناوگان امداد و نجات در خراسان رضوی هستند.


 

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی