امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۱



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۶ بهمن ساعت ۸:۴۸ کد مطلب: 45807
 ۱۴ پایگاه مختلف امداد جاده‌ای، کوهستان و دریا افتتاح می‌شود
رئیس جمعیت هلال احمر در سفر به سیستان و بلوچستان اعلام کرد: امسال ۱۴ پایگاه مختلف از قبیل امداد جاده‌ای، کوهستان و دریا را افتتاح می‌کنیم که ۶ پایگاه آن در استان سیستان و بلوچستان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر نخستین پروژه که با حضور دکتر علی اصغر پیوندی، رئیس جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات و درازهی نماینده سراوان افتتاح شد، پایگاه جاده ای پلیس راه زاهدان، یادمان شهید غلامحسین خدری بود.

درادامه این سفر رئیس جمعیت هلال احمر به شهرستان خاش رفت و پایگاه امداد و نجات کوهستان تفتان، یادواره زنده یاد نجاتگر علی محبی را افتتاح کرد و با افتتاح این پایگاه، تعداد پایگاه‌های کوهستان جمعیت هلال احمر به ۵۰ رسید.

دکتر پیوندی در مورد افتتاح طرح‌های استان سیستان و بلوچستان گفت: خوشحالیم که در ایام دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی فرصتی دست داد تا به این استان سفر کنیم. در دهه فجر امسال ۱۴ پایگاه مختلف از قبیل امداد جاده‌ای کوهستان و دریا را افتتاح می کنیم که ۶ پایگاه آن در استان سیستان و بلوچستان است. علاوه بر افتتاح ۶ پایگاه امداد جاده‌ای، کوهستان و شهری ، ۲ ساختمان اداری، فرهنگی و ورزشی نیز افتتاح می شود.

وی با اشاره به افزایش پایگاه های استان سیستان و بلوچستان به ۲۷ پایگاه، افزود: با این حال با استاندادرهای فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر که حدود ۵۳ پایگاه است، فاصله داریم و این کمبود فقط مربوط به استان سیستان و بلوچستان نیست، بلکه با همه تلاش ها برای راه اندازی پایگاه های جدید، در بیشتر استان ها این کمبود وجود دارد.

پیوندی با اشاره به اینکه تعداد پایگاه های موجود در کشور با استانداردها فاصله دارد، گفت: کشور ما اقلیم جذابی دارد اما با توجه به این تنوع، ضرورت دارد پایگاه های دریا، کوهستان و جاده ای را ایجاد کنیم . در حال حاضر مجموعا ۵۵۷ پایگاه در کل کشور داریم در حالی که بر اساس استاندارد تعداد این پایگاه ها باید به یک هزار و ۲۰۰ مورد افزایش پیدا کند. براساس اقلیم هر منطقه این پایگاه ها تاسیس شده و بیشتر آنها هم پایگاه های جاده ای است.

وی با بیان اینکه این کمبودها با همکاری خیّرین، مسئولان و جمعیت هلال احمر قابل رفع است، اظهار امیدواری کرد: در چند سال آینده در این زمینه رشد خوبی را شاهد باشیم تا بتوانیم پایگاه ها را به تعداد قابل قبول برسانیم و در لحظات نخست حوادث در کنار مردم باشیم.

رئیس جمعیت هلال احمر همچنین به افزایش تعداد بالگردهای جمعیت هلال احمر اشاره و اظهار کرد: در حال حاضر در سراسر کشور ۲۴ فروند بالگرد داریم. افزایش این ظرفیت و تامین بالگردها با مشکلاتی همراه است، اما با این حال در تلاش هستیم تا این مشکلات را برطرف کنیم و امیدوارم تا پایان امسال ۳ فروند بالگرد به ظرفیت ناوگان هوایی جمعیت هلال احمر اضافه شود و تعداد آنها به ۲۷ بالگرد برسد.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی