امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۱



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۳ دوشنبه ۸ دي ساعت ۱۱:۱۷ کد مطلب: 1695
 دکتر احمدی: امدادرسانی به زائرین پیاده رضوی در سالجاری 124 درصد رشد داشته است

دکتر احمدی: امدادرسانی به زائرین پیاده رضوی در سالجاری 124 درصد رشد داشته است

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از رشد 124 درصدی امدادرسانی به زائرین پیاده رضوی در قالب طرح همسفران خورشید در سال 93 خبر داد.

دکتر سید مجتبی احمدی در این رابطه گفت: مقایسه امدادرسانی به زائرین پیاده رضوی در ایام آخر ماه صفر طی سال های 92 و 93 نشان دهنده رشد 69/123 درصد خدمت به مصدومان سرپایی و رشد 29 درصدی در انتقال مصدومان می باشد.

وی تصریح کرد: در سال 92 به 56290 مصدوم و در سال 93 به 125918 مصدوم خدمات سرپایی ارائه شد ضمن اینکه در سال 92 تعداد 100 مصدوم و در سال 93 تعداد 126 مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته تعداد 75 پایگاه و امسال تعداد 101 پایگاه ثابت و سیار در حورهای استان مستقر گردید، گفت: ناوگان بکار گرفته شده در طرح امسال با رشد 39/113 درصدی و ست نجات بکارگرفته شده با رشد 66/191 درصد و خودروهای کمک دار نیز با رشد 4/308 درصدی روبرو بوده است.

دکتر احمدی از افزایش توزیع پتو به میزان 9/327 درصد، موکت به میزان 3/421 درصد و چادر به میزان 7/185 درصد خبرداد و گفت: در اجرای این طرح 23 دستگاه آمبولانس به همراه 47 نفر عوامل اجرایی از سایر استان های کشور اعزام شدند.

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی