امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۱



پربیننده‌ترین ها
گفتگو
معرفی حوزه معاونت امداد و نجات
این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است. معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی توانسته است با ظرفیت سازی و ایجاد زمینه مناسب، سطح توان عملیاتی و پاسخگویی خود را تا حدود بسیار مطلوبی ارتقاء بخشیده و آماده پاسخگویی به هنگام و مناسب در حوادث و سوانح در سطح استان و کلانشهر مشهد باشد
۱۳۹۹/۱۱/۹

برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات
برگزاری دومین کارگروه تخصصی امداد و نجات در مقر EOC مشهد
۱۳۹۴/۴/۷

آغاز غبار روبی مساجد همراه با شروع ماه مبارک رمضان
همزمان با شروع ماه مبارک رمضان طرح غبار روبی از نمازخانه پایگاه عملیات آغاز شد
۱۳۹۴/۳/۲۸

دوره آمادگی مهارتی نجاتگر یکم و ایثار برادران و خواهران در شهرستانهای قوچان و مشهد برگزار شد
همچنین دوره تخصصی آوار خواهران بمدت 6 روز در مرکز آموزشهای تخصصی با حضور 25 نفر از نجاتگران خواهر شهرستان های استان برگزار گردید.
۱۳۹۴/۳/۱۷

برگزاری اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی
اردوی توان افزایی تیم توانا جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در ارتفاعات زو از کوه های آب و برق در اردیبهشت ماه 94 برگزار شد
۱۳۹۴/۳/۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۸ بهمن ساعت ۱۲:۵۶ کد مطلب: 2020
دکتر چرخساز در نشست هم اندیشی روسای شعب جمعیت هلال:
 تبیین رویکرد و چشم انداز سازمان امدادونجات هلال احمر کشور
دکتر ناصر چرخساز سرپرست سازمان امدادونجات  جمعیت هال احمر کشور در نشست هم اندیشی روسای شعب جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ویژه طرح همسفران خورشید و طرح ملی امدادونجات نوروزی به تبیین رویکرد و چشم اندازهای سازمان امدادونجات پرداخت.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر استان در این نشست که با حضور دکتر احمدی مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران و روسای شعب و همچنین حجت الاسلام و المسلمین اسدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برگزار شد، دکتر چرخساز طی سخنانی با اشاره به انتخاب دکتر ضیایی به عنوان رئیس جمعیت هلال احمر کشور و رویکرد ایشان ایشان نسبت به سازمان امدادونجات گفت: دکتر ضیایی وظیفه اصلی جمعیت هلال احمر را در حوزه امدادونجات عنوان کرده اند و رویکرد ایشان شامل نکات و طرح های مختلفی است. رئیس جمعیت معتقد است که امدادونجات باید بحث داوطلبی خارج شده و نیروها به صورت نظام مند و با قدرت و پررنگ فعالیت کنند. توجه به نظم و قانون، تحلیل عملکردها و ارائه گزارش تحلیلی، توجه به مشکلات و نقاط ضعف با هدف کیفی سازی برنامه ها و مستند سازی حوادث به منظور نقاط ضعف و قوت و اصلاح آنها از دیگر رویکردهای سازمان امدادونجات است.
وی در ادامه از محوریت علمی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی به عنوان الگو در کشور یاد کرد و گفت: طرح حضور روزانه مدیران و معاونان در مرکز EOC  و بررسی گزارش عملیات 24 ساعته از برنامه ها و طرح هایی است که در سطح کشور اجرا می شود.
ضرورت اعتماد به خدا
در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین اسدی نیز با اشاره به اینکه اعتماد به خدا مهم ترین رمز سلامت و پیشرفت انسان در ابعاد معنوی و مادی است گفت:نیروهای هلال احمر به عنوان یک دستگاه آماده بکار در شرایط بحرانی همواره باید به خدای بزرگ متکی باشند. وی انجام کار کیفی در فعالیت های فرهنگی به ویژه در برنامه های مبارک دهه فجر را مورد تاکید قرار داد و از برگزاری مسابقه حفظ سوره یاسین قرآن بین کارکنان هلال احمر استان خبر داد و درباره اجرای طرح های همسفران خورشید و امدادونجات نوروزی گفت: این طرح ها فرصت و لطفی است که از سوی خدای بزرگ نصیب ما شده است.
اصلاح و تقویت طرح ها
دکتر احمدی نیز در این نشست با اشاره به اینکه در اجرای طرح های همسفران خورشید و امدادونجات نوروزی دنبال اصلاح و تقویت این طرح ها هستیم گفت: برنامه های ما در سال 94 باید با رویکرد اقتصاد مقاومتی مدیریت شود.
در طرح امدادونجات نوروز 94 نیز امیدواریم طرحی فعال، پویا و با نشاط و با هدف خدمت به زائرین بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الائمه (ع) را اجرا کنیم.
 در این جلسه، آقای بهمن آبادی معاون امدادونجات هلال احمر استان و همچنین آقای فضلیانی رئیس حوزه مدیرعامل نیز به ارائه گزارشی از نتایج طرح همسفران خورشید و نحوه خدمت رسانی به زائرین پیاده امام رئوف پرداختمد.
شایان ذکر است در پایان این نشست ضمن بررسی ویژگی ها و نقاط قوت و ضعف طرح همسفران خورشید، روسای شعب هلال احمر استان در جلسه پرسش و پاسخ شرکت کرده و به بیان نظر ها و پیشنهاد های خود پرداختند.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی