رئيس جمعيت هلال احمر گناباد اظهارکرد: نخستین جلسه هم انديشي تشکیل کانون های دانش آموزی و تیم دادرس با حضور رئيس اداره آموزش و پرورش شهرستان گناباد در محل اداره آموزش و پرورش برگزار شد.
وی به لزوم تشکیل کانونهای دانش آموزی در مدارس اشاره و اذعان کرد: هدف از تشکیل کانون دانش آموزی در مدارس اجرای برنامه های مرتبط با اهداف هلال احمر در راستای اهداف آموزش و پرورش منطبق با سند تحول بنیادین و تسهیل همکاری فی مابین در اجرای تعهدات است.
سيد مسعود هدايتي تصریح کرد: استفاده متقابل از امکانات و ظرفیت های مشترک طرفین در جهت ارتقای فعالیت دانش اموزان چشم انداز روشن آغاز به کار کانون های دانش اموزی در شهرستان گناباد است.
سيد محمد مهدوي رياست اداره آموزش و پرورش گناباد نيز با تاكيد بر لزوم فراگيري آموزشهاي امداد و نجات توسط دانش آموزان و ارتقا آمادگي آنان براي مقابله با حوادث و بلايا , دانش آموزان آموزش ديده را سرمايه مناسبي براي پيشبرد اهداف جمعيت هلال احمر در حوزه ارائه خدمات عام المنفعه و بشردوستانه دانست.
گفتنی است به منظور ارتقای توسعه و مشارکت هر چه بیشتر دانش آموزان شهرستان در فعالیت های آموزشي ,اجتماعی , خدمات بشر دوستانه و امدادی و تداوم همکاری های مشترک و هماهنگی فعالیت های کانون های دانش آموزی هلال احمر در مدارس پیش از این تفاهم نامه ای میان جمعيت هلال احمر و اداره آموزش و پرورش شهرستان گناباد منعقد گرديده است.