نشست علمي « حجاب , بيم ها و اميدها » در جمعيت هلال احمر گناباد
به مناسبت 21 تيرماه روز ملي عفاف و حجاب يك دوره نشست علمي با مضوع « حجاب , بيم ها و اميدها » با هدف بررسي راهكارهاي افزايش حجاب در جامعه در مركز امور جوانان جمعيت هلال احمر گناباد برگزار شد.
در اين جلسه كه با حضور اعضاي خواهر جمعيت هلال احمر گناباد برگزار گرديد حجت الاسلام موسوي از اساتيد حوزه و دانشگاه موضوع حجاب را امري ضروري دانست. وي تصريح کرد: حجاب بهترين ارزش براي انسان است.
ايشان در بخش ديگري با بيان اينكه نگاه اسلام به زن همراه با حرمت و كرامت است، اظهار داشت: اسلام در بدو پيدايش، زنان را از اسارت فرهنگ جاهلي نجات داد و قدر و منزلت و شخصيت انساني از دست رفته آنان را در فرهنگ جاهلي مرد سالار احيا كرد. حجت الاسلام موسوي با اشاره به فلسفه حجاب افزود: هدف اصلي تشريع احکام در اسلام، قرب به خداوند است که به وسيلهي تزکيهي نفس و تقوا به دست ميآيد. ,وي تصريح کرد: در قرآن مجيد بيش از ده آيه در مورد حجاب و حرمت نگاه به نامحرم وجود دارد. در پايان اين جلسه اعضاء پيشنهادات و نقطه نظرات خود را ارائه کردند. همچنين به سوالات شركت كنندگان در اين نشست پاسخ داده شد.