امروز: ۱۴۰۳/۹/۳



تاريخ: ۱۳۹۷ دوشنبه ۶ فروردين ساعت ۱۳:۴۸ کد مطلب: 39176
 ضرورت توجه بیشتر به جایگاه آموزشی پویش نه به تصادفات جاده ای/روحانیون در آشنایی مردم با “بهرفت” نقش موثری دارند

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی حجت الاسلام والمسلمین اسدالله اسدی در حاشیه بازدید از پست های ایمنی و سلامت شهرستان مشهد اظهارداشت: عضویت مردم و مسئولان به تنهایی در این کمیپن کافی نیست و باید به سمتی برویم تا جنبه های آموزشی کمپین نیز مورد توجه باشد.

“بهرفت” موجب چالش فکری در افراد می شود
وی با بیان اینکه تشکیل این پویش ملی به نوعی فرهنگسازی و ایجاد چالش های فکری برای برخی مفاهیم اجتماعی است، اظهارداشت: تند نرفتن، سفر سالم و صحیح رانندگی کردن از جمله مفاهیم اجتماعی است که با تشکیل این کمپین مورد توجه مردم قرار می گیرد.

حجت الاسلام اسدی افزود: تشکیل این پویش ها مردم را با آثار زیان بار حوادث ترافیکی آشنا می کند و این موضوع افراد را به سمتی می برد تا نسبت رانندگی سالم در جاده ها دقت بیشتری کنند.

“بهرفت” معیار سنجش یادگیری مردم
وی با بیان اینکه ایجاد این کمپین به نوعی ابزار می تواند به عنوان ابزار سنجش نسبت به همراهی، همفکری و یادگیری مردم در آن مفاهیم باشد، گفت: پویش باید به سمتی برود تا با برخی موضوع های تجربی، علمی و فنی راهنمایی و رانندگی نیز آمیخته شود.

حجت الاسلام اسدی ادامه داد: آمیخته شدن این موضوعات سبب درک بهتر نسبت به مفاهیم اجتماعی می شود و این موضوع در کاهش حوادث رانندگی تاثیر بسزایی دارد.

همراهی حوزه نمایندگی ولی فقیه با پویش بهرفت/ضرورت تبلیغ پویش بهرفت توسط روحانیون
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با بیان اینکه بخش عظیمی از معارف اسلامی، اهل بیت(ع) و نبی مکرم اسلام به موضوع سلامت در زندگی و مواهب دنیوی خداوند پرداخته است، گفت: انتقال این مفاهیم ارزشمند وظیفه علما، روحانیون، دانشگاهیان و افراد فرهیخته در جامعه است.

وی با اشاره به اینکه “بهرفت” از مفاهیمی که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: روحانیون در انتقال این مفهوم اجتماعی نقش موثری دارند و از این روحوزه نمایندی ولی فقیه نیز در این ایام با ایجاد چادر های پرسش و پاسخ، خیمه های نماز، مشاوره دینی و گفت وگو در باره آرامش در سفر تلاش کرده تا به این موضوع بپردازد.

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی