دومین انتخابات باشگاه امدادگران هلال احمر خواف برگزار شد
  انتخابات باشگاه امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان خواف امروز (دوشنبه 8/5/97) در این شهرستان برگزار شد.
  به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان خواف، جانشین رییس جمعیت هلال احمر خواف در حاشیه برگزاری این انتخابات گفت: این انتخابات به منظور انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه امدادگران و نجاتگران هلال احمر با حضور پرشور امدادگران و نجاتگران علاقمند و فعال این جمعیت برگزار شد. 
 محمد افشار مقدم  افزود: از مجموع افراد انتخاب شده، 10 نفر به عنوان عضو اصلی  باشگاه و10 نفر نیز به عنوان عضو علی البدل باشگاه  برای یک دوره 2 ساله در این شهرستان انتخاب شده اند. 
 جانشین رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان خواف، جذب، سازماندهی و برنامه ریزی برای ارتقاسطح آموزشی وکمک به تهیه نقشه خطر پذیری شهرستان ، برگزاری مانورهای امداد و نجات و فعالیت های فوق برنامه، اردویی و اجتماعی را از مهم ترین وظایف این باشگاه عنوان کرد.