تاريخ: ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر ساعت ۲۰:۱۲ کد مطلب: 5581
 خدمت رسانی به اقشار آسیب پذیر جامعه نعمتی است که خداوند بر ما ارزانی داشته است

1-لطفا خودتان را معرفی نمایید ؟

من محمد حسینی ، متولد 1347 ، فارع التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تبریز و ساکن شهرستان تربت حیدریه می باشم .

2-از چه زمانی با هلال احمر آشنا و ارتباط پیدا کرده اید ؟

من از دوران نوجوانی با جمعیت هلال احمر آشنا و ارتباط پیدا کردم و در دوران جوانی ام با حضور در جمعیت هلال احمر بیرجند به امر امدادرسانی به حادثه دیدگان زلزله ی رودبار و طبس پرداختم و از سال 1391 به عنوان پزشک در درمانگاه جمعیت هلال احمر شهرستان تربت حیدریه مشغول به خدمت می باشم.

3-چه عاملی باعث علاقمندی شما به این نهاد مردمی شده است ؟

با توجه به اینکه جمعیت هلال احمر یک سازمان جهانی در امر امداد رسانی و خدمت رسانی به آسیب دیدگان و قشر های آسیب پذیر جامعه می باشد همین امر موجب گردیده است که هر فردی که حس انسان دوستانه و نوع دوستانه داشته باشد علاقمند به این نهاد مردمی باشد .

4-شما به عنوان یک پزشک داوطلب از چه زمانی به کارهای خیر خواهانه و انسان دوستانه مشغول هستید ؟

من از سال 1372 پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه مشارکت هایی هم به صورت ارائه ی خدمات پزشکی و هم در طرح ها و برنامه های جمعیت هلال احمر داشته ام .

5-تا کنون در چه فعالیت و برنامه های نوع دوستانه و خیر خواهانه جمعیت هلال احمر مشارکت نموده اید ؟

من علاوه بر ارائه خدمات پزشکی و ویزیت رایگان بیماران و دانش آموزان مناطق محروم در قالب طرح هایی ازجمله ارمغان مهر ، همای رحمت و ... اقدام به ارائه ی این خدمات در مناطق آسیب دیده ی زلزله ی رود بار و طبس نموده ام . همچنین کارگاه های آموزشی ویژه ی امدادگران ، جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان تربت حیدریه برگزار نموده ام .

6-با توجه به این خانه ی داوطلب جمعیت هلال احمر پل ارتباطی بین توان توانمندان و نیاز نیازمندان است در هنگام مشارکت در طرح ها و برنامه های این سازمان چه احساسی دارید ؟

به نظر من همکاری با جمعیت هلال احمر در جهت خدمت رسانی به اقشار آسیب پذیر جامعه نعمتی است که خداوند بر ما ارزانی داشته تا اینگونه با بهره گیری از نعمت علم و دانش و توان خود برای افرادی که نیازمند هستند شکر گزار این نعمت الهی باشیم .

7-نقش خانه ی داوطلب جمعیت هلال احمر شهرستان تربت حیدریه را در جهت محرومیت زدایی از جامعه را چگونه ارزیابی می کنید ؟

یکی از اهداف و آرمان های جمعیت هلال احمر محرومیت زدایی از مناطق محروم می باشد که خانه ی داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان تربت حیدریه در این راستا بسیار فعال می باشد .

8-شما با چه انگیزه ای وارد فعالیت های خیر خواهانه و عام المنفعه شده اید و لباس مقدس هلال احمر را می پوشید ؟

هر انسانی ذاتاَ علاقمند است در هر شغل یا مقامی که دارد بتواند به همنوعان خود کمک کند و من هم به علت علاقمندی به کمک به همنوعانم وارد فعالیت های خیر خواهانه شده ام و خدمات پزشکی را به اقشار آسیب پذیر و کم توان جامعه ارائه می دهم .

9-اقدامات شما در طرح ارمغان مهر که از ابتدای شهریور تاکنون در خانه ی داوطلب این شعبه در حال اجرا است چه بود ؟

من در طرح ارمغان مهر با حضور در مناطق محروم، 150 نفر از دانش آموزان این مدارس را ویزیت و خدمات پزشکی ارائه نموده ام .

10-آرزوی شما در زمینه ی کار های خیر خواهانه و عام المنفعه چیست ؟

من آرزو دارم تمامی افراد جامعه بتوانند در جمعیت هلال احمر و یا سایر سازمان های بشر دوستانه فعالیت کنند و انشاالله روزی برسد که هیچ قشر آسیب پذیر و نیازمندی در جامعه وجود نداشته باشد .

11-توصیه ی شما به افرادی که دارای بضاعت مالی هستند در جهت کمک به اقشار آسیب پذیر و کم توان جامعه چیست ؟

اگر همه ی افراد جامعه که دارای بضاعت مالی هستند آرمانهای خیر خواهانه را در خود نهادینه سازند مطمئناَ محرومیت زدایی از مناطق محروم به شکلی موثرتری صورت خواهد گرفت .

12- خاطره ای از فعالیت های خود در جمعیت هلال احمر بیان نمایید ؟

تمامی مدت حضور من در جمعیت هلال احمر برایم خاطره است ولی یکی از خاطراتم مربوط به دوران حضورم در مناطق زلزله زده ی رودبار بود . وقتی ما به رود بار رسیدیم با یک منطقه ی کاملا ویران شده مواجه شدیم من در آنجا به ارائه خدمات پزشکی به مصدومان پرداختم و من فقط از آن لحظه تنها چیزی که بخاطر دارم چشمان نگران کودکانی بود که به دنبال والدین خود بودند .

13-حرف آخر ؟

آرزوی توفیق روز افزون برای کلیه خدمتگزاران جمعیت هلال احمر را دارم و امیدوارم روزی برسد که هیچ نیازمندی در جامعه وجود نداشته باشد.

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی