به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر تربت حیدریه ،سعید فکوری گفت:با مصوب شدن قانون مدیریت بحران و نبود زیرساختهای کافی جهت امدادرسانی در حوادث و بحران های کشور توسط هلال احمر، استفاده از ظرفیت و همکاری سایر ارگانها و ادارات بسیار حائز اهمیت است.
فکوری ادامه داد: همبستگی امدادگران هلال احمر و کوهنوردان هیئت کوهنوردی میتواند نقطه عطفی در ارایه امدادرسانی در حوداث احتمالی باشد.
او تصریح کرد: کمبود تجهیزات تخصصی نجات در کوهستان محسوس است بطوریکه در سه شهرستان تربت حیدریه مه ولات و زاوه فقط دو عدد بسکت نجات وجود دارد که آن هم فقط در اختیار هلال احمر است.
رئیس جمعیت هلال احمر تربتحیدریه اظهار کرد: استفاده از ظرفیت پزشکان داوطلب کوهنورد جهت اقدامات درمانی میتواند نقش حیاتی در لحظات ابتدایی حادثه برای مصدومین ایفا کند.
همچنین در این نشست ،جواد انصاری، رئیس هیئت کوهنوردی شهرستان گفت:بایستی گروهها و باشگاه های کوهنوردی را ملزم کنیم تا اعضا، دوره های امداد و کمک های اولیه را آموزش ببینند و به سمت تجهیز تیم ها و تشکیل گروههای امداد و نجات در هر باشگاه بروند و همکاری بیشتر با هلال احمر داشته باشند.
قابل ذکر است در این نشست اعضای تیم کوهستان هلال احمر و کوهنوردان شهرستان به تبادل نظر در ارتباط به حوادث اخیر کوهستان پرداختند
در پایان اعضای شرکت کننده از اتاق آماده عملیات جمعیت هلال احمر تربت حیدریه بازدید کردند.