رییس جمعیت هلال احمر نیشابور از راهاندازی اولین پایگاه امدادی بانوان خراسان رضوی در نیشابور خبر داد و گفت: در پایگاه امدادی بانوان جمعیت هلال احمر نیشابور 5 نیروی خانم به بانوان حادثهدیده خدمترسانی میکنند.
به گزارش ستاد خبری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، اسماعیل شاهبیگی در گفتوگو با خبرنگار ما، اظهار داشت: در طرح ملی ایمنی و سلامت مسافران نوروزی 96 از تاریخ 25 اسفند ماه سال گذشته تاکنون، 48 هزار و 381 مراجعهکننده به پایگاههای ثابت و سیار جمعیت هلال احمر نیشابور داشتهایم که این تعداد در قالب 1393 خودروی مراجعهکننده بوده است.
وی افزود: بیشترین مراجعهکننده به بخشهای ایستگاه سلامت با 8458 نفر، خیمه نماز با 4853 نفر و فضای دوستدار کودک با 3379 نفر بوده است و در این مدت 29 هزار و 932 عدد انواع اقلام فرهنگی در میان مراجعهکنندگان به پایگاههای جمعیت هلال احمر این شهرستان توزیع شده است.
رییس جمعیت هلال احمر نیشابور با اشاره به اینکه 20 تیم سحاب در دو پست 12 ساعته و 24 ساعته در این طرح فعالیت میکنند، خاطرنشان کرد: در طرح امداد و نجات نوروزی نیشابور تاکنون 135 نفر خدمات دریافت کرده که این خدمات ارائه شده شامل انتقال مصدوم، خدمات سرپایی، مراجعه حضوری و اسکان اضطراری بوده است.
شاهبیگی تصریح کرد: نیروهای امدادگر و نجاتگر جمعیت هلال احمر نیشابور در قالب 2 پایگاه جادهای و امداد کوهستان فعال هستند و تعداد نیروهای بهکارگرفتهشده عملیاتی در این مجموعه 143 نفر روز بوده و تاکنون این گروههای با 9 دستگاه خودروی امدادی سبک و سنگین در 72 عملیات امدادی خدمترسانی کردند.
وی با اشاره به اینکه جمع زیادی از مراجعهکنندگان به پایگاهها و مصدومان حوادث جادهای بانوان هستند، تأکید کرد: در جهت خدمترسانی بهتر و بیشتر به این گروه از افراد جامعه اولین پایگاه امداد و نجات جادهای بانوان جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در شهرستان نیشابور راهاندازی شده است و دو تیم امداد و نجات کوهستان و امداد و نجات جادهای متشکل از اعضای امدادگر و نجاتگر خواهر در این پایگاه فعالیت میکنند.
*فعالیت 5 نیروی خانم در پایگاه امدادی بانوان نیشابور
در همین رابطه هستی دشتی مسئول پایگاه امدادی بانوان جمعیت هلال احمر نیشابور در گفتوگو با خبرنگار ما، اظهار داشت: شرکت بانوان با توجه به وظایف تعیین شده و دوری از خانواده در ایام تعطیل برای ارائه خدمت به همنوعان خود بهویژه زائران و مجاوران امام مهربانیها بینظیر است.
وی با بیان اینکه در نیشابور دو تیم بانوان در قالب امداد جاده و کوهستان فعال است و پایگاه جادهای بانوان این شهرستان جزو پایگاههای دائمی و پایگاه کوهستان نیز جزو پایگاههای موقتی است، افزود: پایگاه کوهستانی در روستای بوژان نیشابور مستقر است و نیروهای امدادی آن در گام نخست که بهصورت آزمایشی بود و تعداد مراجعهکننده بالایی هم داشت از دوم تا هفتم فروردین ماه 96 از ساعت 7 تا 19 روزانه به مدت 12 ساعت به مسافران نوروزی خدمترسانی کردند.
مسئول پایگاه امدادی بانوان جمعیت هلال احمر نیشابور ادامه داد: همچنین این خدمات در پایگاه جادهای بانوان جمعیت هلال احمر نیشابور هم که مزین به نام امام رضا(ع) است و در کیلومتر30 محور نیشابور به مشهد و ابتدای روستای قرهداش واقع شده است در روزهای 11 و 12 فروردین ماه خدمترسانی به زائران نوروزی امام رضا(ع) را در همین ساعت ذکر شده ارائه شد.
دشتی در رابطه با پرسنل فعال در این پایگاه امدادی، تصریح کرد: در پایگاه امدادی بانوان نیشابور 5 نیروی خانم فعال هستند که این نیروها شامل یک پرستار، دو امدادگر و نجاتگر و دو راننده آمبولانس و خودروی نجات هستند و کلیه پرسنل این پایگاه را که خدماتش به بانوان ارائه میشود خانم هستند.
وی تأکید کرد: ابتدا در راهاندازی این مجموعه و فعالیت مجزای بانوان مخالفتهایی وجود داشت و علت آن هم عدم توانایی آنها در مقابله با حوادث و شرایط سخت عنوان شده بود، اما با حمایتهای مسئولان جمعیت هلال احمر استان و شهرستان بهویژه مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی و رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور این پایگاه دایر شد تا ضمن اعتماد به توانایی بانوان امدادگر و نجاتگر شاهد خدمترسانی این گروه به بانوان حادثهدیده باشیم و از این بابت از همراهی و همکاری تمامی مسئولان استانی و شهری تقدیر و تشکر میکنم.