تاريخ: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۲ فروردين ساعت ۱۲:۱۲ کد مطلب: 39342
 نیشابور الگوی خوبی در کشور برای گسترش فعالیت‌های بانوان در امداد است
رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور با بیان اینکه تنها پایگاه امدادی 24 ساعته بانوان کشور در این شهرستان فعال است، گفت: نیشابور الگوی بسیار خوبی برای دیگر نقاط سطح استان و کشور برای گسترش فعالیت‌های 100 درصدی بانوان در حوزه امداد و نجات است.
به گزارش ستاد خبری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، اسماعیل شاه‌بیگی در خصوص برنامه‌های جمعیت هلال احمر نیشابور در هجدهمین دوره طرح ملی هلال بهشت، اظهار کرد: در طرح نوروزی 97 در نیشابور یک پایگاه امداد و نجات جاده‌ای، یک پایگاه امداد و نجات کوهستان، 2 پست ایمنی و سلامت جوانان و 4 تیم سحاب فعال بوده و روزانه 11 نیروی امدادگر و نجاتگر، 15 نیروی جوانان و 25 نیروی داوطلبان همکاری دارند که شامل 80 نیروی جوانان، 77 نیروی امداد و نجات و 50 نیروی داوطلبان می‌شود.
وی با بیان اینکه تنها پایگاه فعال امدادی 24 ساعته بانوان کشور در نیشابور قرار دارد، افزود: خوشبختانه ظرفیت نیروهای امدادگر و نجاتگر بانو در سطح کشور رشد یافته و نخستین تیم عملیاتی بانوان کشور در روستای حصار منطقه بوژان نیشابور فعال شد و تمامی اقدامات این پایگاه امدادی از صفر تا 100 توسط بانوان امدادگر و نجاتگر انجام می‌شود و حتی یک نیروی امدادگر و نجاتگر آقا هم ندارد.
رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور ضمن تقدیر و تشکر از اعتماد مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی به توانایی بالای بانوان امدادگر و نجاتگر این شهرستان، خاطرنشان کرد: پایگاه امدادی کوهستان روستای حصار نیشابور تنها پایگاه فعال 24 ساعته بانوان در سطح کشور بوده است و روزانه 3 بانوی امدادگر و در مجموع 9 نفر در این پایگاه امدادی کوهستانی خدمات‌رسانی می‌کنند که اوج کار این گروه در ایام نوروز بوده است.
شاه‌بیگی با بیان اینکه این پایگاه الگوی بسیار خوبی برای دیگر نقاط سطح استان و کشور برای گسترش فعالیت‌های 100 درصدی بانوان در حوزه امداد و نجات بوده است، گفت: امیدواریم که شاهد افزایش اعتماد مسئولان ملی و استانی به عموم بانوان فعال در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه بانوان امدادگر و نجاتگر جمعیت هلال احمر باشیم و این اعتمادزایی با توجه به عملکرد بسیار موفق بانوان امدادی در کل کشور جاری و ساری باشد.

فعالیت 4 پایگاه در روز طبیعت در نیشابور
حمید امیریانی، مسئول امداد و نجات جمعیت هلال احمر نیشابور هم با بیان اینکه این شهرستان در طرح نوروزی 97 در حوزه امداد و نجات 2 پایگاه ثابت و موقت امدادی را فعال کرده است، گفت: در این 2 پایگاه امدادی روزانه 8 نیروی امدادگر و نجاتگر و در مجموع 24 نفر خدمت‌رسانی می‌کنند.
وی ادامه داد: از تجهیزات امدادی موجود در این طرح می‌توان به 2 دستگاه آمبولانس، یک ست نجات و یک خودروی کمک‌دار سبک اشاره کرد.
مسئول امداد و نجات جمعیت هلال احمر نیشابور با بیان اینکه مأموریت ویژه و پیش روی این ایام در روز طبیعت خواهد بود، خاطرنشان کرد: در این روز 4 پایگاه در اردوگاه شهید رجایی، باغرود، بوژان و خیام و امامزاده محروق(ع) فعال می‌شود.
امیریانی افزود: رانندگی مطمئن و اسکان در محل مناسب درخواست مکرر ما از مسافران نوروزی بوده است و امیدواریم که سفرهای تمامی مسافران به سلامت و بی‌خطر باشد.
کودکان بیشترین مخاطب پایگاه های جوانان
مخدره توزندجانی، مسئول جوانان جمعیت هلال احمر نیشابور، گفت: برنامه‌های حوزه جوانان جمعیت هلال احمر جغتای در 2 پست موقت 12 و 24 ساعته اجرا می‌شود و روزانه 10 نیروی جوانان و در مجموع 20 نفر در این ایام مشارکت دارند.
وی اضافه کرد: از جمله برنامه‌های حوزه جوانان نیشابور در این ایام می‌توان به ایستگاه سلامت، طرح سحاب، توزیع نقشه راه، برپایی کمپین «نه به تصادفات جاده‌ای»، خیمه نماز و غیره اشاره کرد و یکی از مهمترین اقدامات را برای کودکان هلال در نظر گرفته‌ایم تا در طول سفر به عنوان نماینده این مجموعه در جمع خانواده اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی لازم و کافی را به والدین خود داشته باشند.
مسئول جوانان جمعیت هلال احمر نیشابور با اشاره به اینکه در کنار فعالیت کاری خودمان یاری‌گر نیروهای امدادی هم هستیم، گفت: در این ایام پر سفر که امیدواریم بی‌خطر هم باشد تمام تلاشمان در جهت آگاه‌سازی رانندگان در جهت رانندگی ایمن، استراحت کافی، هدایت به سمت مسیرهای اصلی، ایمن و بی‌خطر و ترویج کمپین بهرفت بوده است.
توزندجانی تصریح کرد: از ابتدای طرح نوروزی 97 تاکنون 55 هزار و 572 مسافر با 6هزار و 175 خودرو به بخش‌های مختلف پست‌های جوانان جمعیت هلال احمر نیشابور مراجعه کردند و بالاترین میزان مراجعات با 43 هزار و 202 مراجعه در بخش فضای دوستدار کودک بوده است و پس از آن خیمه‌ نماز با 36 هزار و 876 نفر و ایستگاه سلامت با 15 هزار و 581 نفر بالاترین میزان مراجعات را داشته است.
وی تأکید کرد: در این مدت 95 هزار 743 قلم شامل کیف امداد و کمک‌های اولیه، نقشه شهرستان، کیف بهداشتی، پازل، بادکنک، کتاب، انواع بروشور و انواع اقلام آموزشی، هویتی، فرهنگی و غیره توزیع شده است.

چکاب سلامت روستاییان
سیدجواد حسینی، مسئول داوطلبان جمعیت هلال احمر نیشابور، اظهار کرد: پیش از آغاز سال نو بازدید خانواده شهدا و سالمندان را داشتیم و تعداد 115 پرس غذای گرم به سالمندان اهدا شد، همچنین به مناسبت روز مادر 35 روسری به بانوان سالمند و به مناسبت روز پدر 40 پیراهن به آقایان سالمند اهدا شد.
وی افزود: طرح فرشتگان رحمت یکی دیگر از برنامه‌های اجرا شده از سوی حوزه داوطلبان جمعیت هلال احمر نیشابور در آستانه سال نو بود و در قالب این طرح 700 بسته سبد غذایی به ارزش 700 میلیون ریال (هربسته یک میلیون ریال) به نیازمندانی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نبودند اهدا شد.
مسئول داوطلبان جمعیت هلال احمر نیشابور با بیان اینکه اقدام شاخص دیگر این مجموعه در طرح نوروزی 97 در حوزه سلامت بود، گفت: در ایام نوروز 97 روزانه یک پزشک و 3 پرستار در حوزه سلامت همکاری دارند و در مجموع 3 پزشک و 9 پرستار در این طرح مشارکت دارند، همچنین 12 پزشک و پرستار داوطلب جمعیت هلال احمر نیشابور پیش از شروع طرح نورزی 97، 4 چادر سلامت در 20 روز نخست اسفند ماه سال گذشته در روستاها و مناطق محروم این شهرستان برپا کردند و در این چادرهای امدادی چکاب سلامت تمامی روستائیان را داشتند.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی