امروز: ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۵ يکشنبه ۵ دي ساعت ۱۳:۴۸ کد مطلب: 30867
 مصاحبه با رییس هلال احمر تربت حیدریه به مناسبت 5 دی (روز ملی ایمنی در برابر زلزله)

مصاحبه با رییس هلال احمر تربت حیدریه به مناسبت 5 دی

(روز ملی ایمنی در برابر زلزله)

بامدادی كه یادآور خاطره‌ای بسیار تلخ در تاریخ كشور ماست، سال‌ها در اذهان مردم ایران باقی خواهد ماند. آن هنگام كه ساكنان (بم) و روستاهای اطراف آن در خواب بودند، ناگهان زلزله‌ای به قدرت 7/6درجه ریشتر رخ داد و شهری با 90هزار نفر ساكن زیرورو شد. خرابی این زلزله تا شعاع بیش از 50 كیلومتر را دربر گرفت و باعث ویرانی بسیاری از خانه‌ها، ادارات و مزارع و طرح‌های عمرانی، كشاورزی، فرهنگی و ورزشی شد. این زلزله مهیب،بنا برتعدادی از مبادی آماری 30 هزار كشته داشت و شهر بم و روستاهای اطراف آن را به تلی از خاك تبدیل كرد.

به مناسبت فرا رسیدن سالروز زلزله بم در گفتگو با روابط عمومی شعبه ،مومن زاده معاون مدیر عامل و رییس جمعیت هلال احمر تربت حیدریه گفت: 5 دی ماه سالروز وقوع زلزله بم است که به عنوان بزرگترین فاجعه تاریخ معاصر ایران در اذهان نقش بسته و شورای عالی انقلاب فرهنگی به منظور جلب توجه مردم و مسئولان به اهمیت جلوگیری از خسارت های ناشی حوادث طبیعی این روز را روز ملی ایمنی در مقابل زلزله نامیده است.

 

مومن زاده افزود : پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با توجه به ضرورت آگاه سازی و ارتقای فرهنگ عمومی در برابر زلزله با پیشنهاد نامگذاری این روز به عنوان «روز ملی ایمنی در برابر زلزله» فرصتی را فراهم کرد تا هر ساله با برگزاری برنامه ها و فعالیت های آموزشی و ترویجی متنوع در این روز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره چند ده هزار قربانی این فاجعه تلخ، زمینه ارتقای آگاهی عمومی و شاخص های ایمنی در برابر زمین لرزه در کشور فراهم شود

 

وی در ادامه بیان داشت: زمين لرزه ها توسط فرآيندهاي بنيادين و قدرتمند زمين شناختي که خارج از حيطه کنترل ما هستند، به وجود مي‌ آيند. اين فرآيندها نسبتا غير قابل پيش بيني است که در اثر فعل و انفعالات دروني زمين و برهمکنش مواد مذاب داخلي زمين که آشوب هاي شديدي را در داخل زمين علاوه از بازتاب بيروني آن به وجود مي آورند. براي پي بردن به ماهيت وجودي، علل پيدايش، زمان وقوع و قدرت زلزله به تکنولوژي هاي پيشرفته نياز هست.

 

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان تربت حیدریه در ادامه عنوان کرد: آموزش های عمومی در زمینه آماده سازی مردم برای مقابله با وقوع زلزله و پی آمد های ناشی از آن نیز اهمیتی فوق العاده در کاهش خسارت های مالی و جانی برخوردار است که در صورت رعایت آن مدیریت بحران نیز تسهیل خواهد شد. حساسیت بیشتر مردم برای مشارکت در جلوگیری از خسارت های ناشی از زلزله نه تنها مشکل ساز نیست، بلکه امری ضروری است که می تواند علاوه بر حفظ جان مردم و ثروت عمومی کشور از بروز فاجعه جلوگیری کند.

 

وی اظهار کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی تربت حیدریه و زلزله خیز بودن شهرستان باید با رعایت نکات ایمنی در برابر وقوع این پدیده طبیعی آماده باشیم و با صرف هزینه های اندک برای مقاوم سازی ساختمان ها از خسارت های بزرگ جلوگیری کنیم.

پیشگیری یک ضرورت اجتناب ناپذیر و کار مشترک دولت و مردم است و نیاز به ایجاد یک فرهنگ غنی و تقویت آن و یک باور قلبی در بین آحاد جامعه دارد، بنابراین باید آنرا تقویت کرد. تدبیر انسان بهترین شبکه‌ هوشمند است، بنابراین از آن برای کاهش اثرات ناشی از زلزله باید استفاده کرد.

مهم ترین بخش مهار زلزله به شیوه‌ عمرانی و ساخت و سازها بر می‌گردد، مانورهای آمادگی شبیه سازی شده و واقعی نیز حرکت مؤثر تدافعی جمعی و شخصی است، بنابراین باید برای اجرای مرتب آنها برنامه ریزی کرد. بهترین نوع و شیوه‌ آموزش درباره زلزله، ایجاد ذهنیت مبتنی بر ضرورت توجه به ارتقاء ایمنی، استانداردسازی، پیشگیری و آمادگی در تک تک افراد جامعه است، که در این زمینه در کشور خلأهای فراوانی دیده می شود.

بنابراین باید فرصت را غنیمت شمرد و از تجربیات بدست آمده در این حوادث عبرت گرفت، نقاط ضعف آنها را تکرار نکرد و نقاط قوت بدست آمده پس از رخداد این حوادث در مرحله‌ آمادگی، مقابله، پیشگیری، بازسازی و بازتوانی، را ضمن تحلیل و برنامه ریزی مناسب در سیاست‌های کاربردی کشور در امر مدیریت بحران زلزله استفاده کرد.

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی