امروز: ۱۴۰۳/۱۱/۴
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر ساعت ۱۲:۳۴ کد مطلب: 35173
 یک فاجعه انسانی در پیش است!
دکتر پیوندی: اوضاع این‌جا اصلا خوب نیست و به سمت یک فاجعه انسانی پیش می‌رویم رئیس جمعیت هلال بنگلادش: جمعیت هلال احمر ایران  ‎های پیشرو در کمک به مردم میانمار بوده است
شهروند| «اوضاع این‌جا اصلا خوب نیست و به سمت یک فاجعه انسانی پیش می‌رویم.» این جمله‌ای است که دکتر علی‌اصغر پیوندی، رئیس جمعیت هلال‌احمر در بازدید از محل تجمع آوارگان مسلمان میانماری مطرح کرد. پیوندی که به ‌منظور مذاکره با مسئولان فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ حاضر در کشور بنگلادش و همچنین مدیران ارشد بهداشت و درمان این کشور به بنگلادش سفر کرده، از اردوگاه پناهجویان میانمار نیز بازدید كرد.
وضعيت اسفناك
رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان در این بازدید با تشریح اوضاع بسیار بد آوارگان مسلمان میانماری، به جزییات کمک ایران برای آنها پرداخت. علی‌اصغر پیوندی گفت: «اوضاع این‌جا اصلا خوب نیست و به سمت یک فاجعه انسانی پیش می‌رویم؛ کما این‌که شاید تا حدودی نیز رخ داده باشد.» او ادامه داد: «آوارگان سه مشکل عدیده دارند، ازجمله این‌که باید به آنها غذای گرم داده شود، همچنین مشکل بهداشت فردی و‌ جمعی دارند، آب آلوده است، وضع دفع زباله و سرویس بهداشتی اصلا مناسب نیست.» رئیس جمعیت هلال‌احمر تصریح کرد: «باید در زمینه درمان و سلامت آوارگان نیز کارهای اساسی انجام شود، کمپ‌های مراقبت اولیه شکل گرفته ولی اصلا کافی نیست؛ بنابراین همه کشورها باید کمک کنند.» پیوندی خاطرنشان کرد: «همچنین باید نهادهای بین‌المللی کمک کنند تا هر چه سریع‌تر آوارگان به سرزمین خود بازگردند؛ زیرا کمک‌رسانی، کنترل، تغذیه، بهداشت و درمان ٧٠٠ تا ٨٠٠‌ هزار آواره به هیچ عنوان کار آسانی نیست؛ زیرا اصلا زیرساخت استقرار این تعداد آواره وجود ندارد.» او با اشاره به اقدامات هلال‌احمر ایران از جمله ارسال ١٠٠ تن کمک برای آوارگان به رایزنی‌های خود با وزیر بهداشت و رئیس جمعیت هلال‌احمر بنگلادش اشاره کرد و ادامه داد: «باید هر چه سریع‌تر ایجاد بیمارستان صحرایی را با وجود نبود زیرساختار فراهم کنیم تا از اپیدمی بیماری‌های واگیردار جلوگیری شود و این در حالی است که بسیاری از خانواده‌ها دچار مشکلات روحی و روانی هستند و بچه‌های بسیاری نیز یتیم شدند و وضع اصلا خوب نیست.»
وجود زمینه مساعد
برای ارسال کمک‌های بشردوستانه
دکتر علی‌اصغر پیوندی همچنین در دیدار با همتای بنگلادشی خود گفت: بسیار خرسندم كه اولین سفر برون‌مرزی‌ام به کشور دوست و برادر بنگلادش بوده است. پیوندی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری و اهداف جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و اهداف عالیه جمعیت هلال‌احمر وظیفه خود می‌داند به همه ملل، به‌خصوص مسلمانان، کمک کند. وی با قدردانی از همکاری صمیمانه جمعیت هلال‌احمر بنگلادش تصریح کرد: با توجه به همکاری جمعیت هلال‌احمر بنگلادش، کمک‌های بشردوستانه برای پناهجویان میانماری سریع‌تر و بهتر در اختیار پناهندگان قرار گرفته است. رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه تأکید کرد: با توجه به رابطه نزدیک و بسیار خوب جمعیت‌‌های ملی ایران و بنگلادش و سوابق همکاری‌های مشترک، زمینه مساعدی برای ارسال راحت‌تر، مطمئن‌تر و سریع‌تر محموله کمک‌های بشردوستانه فراهم است. وی ضمن ابراز تأسف و تأثر از وضع پناهندگان مسلمان میانماری ادامه داد: در بازدیدی که از منطقه صفر مرزی داشتیم، صحنه‌های ناراحت‌کننده‌ای را مشاهده کردم که جای تأسف و تأثر دارد.
ارسال کمک‌های بشردوستانه بیشتر
برای پناهجویان
دکتر پیوندی درباره ارسال کمک‌های بشردوستانه از سوی هلال‌احمر ایران گفت: یک‌صد تن لوازم ضروری از قبیل چادر، زیرانداز و مواد غذایی، اقلام دارویی و... ارسال شده و امیدواریم بتوانیم کمک‌های بیشتری را برای پناهجویان ارسال کنیم. وی افزود: با توجه به نیاز به مراکز درمانی در نقطه صفر مرزی، آمادگی بر پایی بیمارستان‌های صحرایی و کمپ‌های درمانی برای ارایه خدمات مناسب به پناهجویان مسلمان میانماری وجود دارد. رئیس جمعیت هلال‌احمر با بیان این‌که هلال‌احمر ایران معین دولت در امداد‌و‌نجات است، عنوان کرد: جمعیت هلال‌احمر ایران قریب به صد‌ سال قدمت دارد و با توجه به حوادث زیادی که داشتیم هلال‌احمر ایران بسیار بزرگ، فعال و قوی در عرصه ملی و بین‌المللی است.
خدمت آن سوی مرزها
رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به فعالیت‌های گسترده هلال‌احمر ایران اظهار داشت: در بخش پاسخگویی به سوانح، بهداشت درمان و توانبخشی، امداد‌و‌نجات، آموزش، جوانان و تولید اقلام امدادی همچون چادر، پتو و بسته کمک‌های اولیه، تولید دارو و تجهیزات پزشکی توانسته‌ایم فعالیت‌های خوب و چشمگیری را انجام دهیم. وی با بیان اقدامات بین‌المللی جمعیت هلال‌احمر ایران تأکید کرد: علاوه بر فعالیت‌های داخلی، فعالیت‌های بین‌المللی ایران در زمینه بهداشت و درمان در ١٤کشور آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی در حال انجام است. دکتر پیوندی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع داوطلبان هلال‌احمر بنگلادش بیان کرد: جمعیت هلال‌احمر ایران دو‌میلیون داوطلب دارد و بر اساس تعامل موثر و نزدیک با مردم فعالیت می‌کند. رئیس جمعیت هلال‌احمر با قدردانی از همکاری صمیمانه جمعیت هلال‌احمر بنگلادش تصریح کرد: با توجه به همکاری جمعیت هلال‌احمر بنگلادش، کمک‌های بشردوستانه برای پناهجویان میانماری سریع‌تر و بهتر در اختیار پناهندگان قرار گرفته است.
هلال ایران یک جمعیت توانمند
حافظ احمد مظوم‌دار؛ رئیس جمعیت هلال‌احمر بنگلادش نیز با اشاره به سوابق همکاری‎های بسیار خوب با جمعیت هلال‌احمر ایران گفت: «جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران از احترام و توانمندی بسیار بالایی برخوردار است و برای کمک به مردم میانمار و روهینگیا از جمعیت‎های پیشرو بوده است و امیدواریم همکاری‎ها بیش از پیش ادامه داشته باشد.» وی تصریح کرد: اتفاق میانمار یک مسأله بین‌المللی تلقی می‎شود و دولت و جمعیت هلال‌احمر بنگلادش با وجود مشکلات اقتصادی، با حداکثر توان و امکانات به پناهندگان میانماری خدمت ارایه می‎کند. به گفته رئیس جمعیت هلال‌احمر بنگلادش در حال حاضر بیش از ٧٠٠هزار نفر در اردوگاه‎های بنگلادش پناه گرفته و بیش از ٢٠٠هزار نفر هم در پشت مرزها منتظر ورود به اردوگاه‎ها هستند.
منتظر هستیم
مظوم‌دار با تأکید بر این‌که انتظار داریم افراد و گروه‎های بیشتری برای تأمین و ارسال غذا، آب، دارو و درمان به منطقه بیایند، عنوان کرد: پاسخگویی به این بحران بین‌المللی مستلزم تلاش و فعالیت بیشتر جمعیت‌های ملی است. وی با بیان توانمندی‎های ایران در زمینه‎های مختلف اضافه کرد: توانمندی‎های جمعیت هلال‌احمر ایران را دیده‎ام. در زمینه‎های مختلف بسیار فعال و توانمند هستند و در زمینه کمک به پناهندگان میانمار هم بسیار خوب و توانمند با ما همکاری می‌کنند.
تحصیل کودکان پناهنده میانماری در بنگلادش
رئیس جمعیت هلال‌احمر بنگلادش تأکید کرد: امیدواریم کلینیک‎ها و بیمارستان‎ها دایر شود و حتی بتوانیم در زمینه تحصیلات هم اقداماتی را برای کودکان میانمار انجام دهیم. مظوم‌دار در پایان ضمن ابراز خرسندی و قدردانی از همکاری با جمعیت هلال‌احمر ایران خاطرنشان کرد: زمینه مساعدی برای همکاری‎های بیشتر فراهم است. رئیس جمعیت هلال‌احمر بنگلادش با بیان توانمندی‎های ایران در زمینه‎های مختلف اظهارداشت: توانمندی‎های جمعیت هلال‌احمر ایران را دیده‎ام. در زمینه‎های مختلف بسیار فعال و توانمند هستند و در زمینه کمک به پناهندگان میانمار هم بسیار خوب و توانمند با ما همکاری می‌کنند.
آمادگی کامل برای کمک به مردم میانمار
رئیس جمعیت هلال‌احمر ایران همچنین در دومین روز سفر خود به بنگلادش با محمد نسیم، وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی بنگلادش دیدار و گفت‌و‌گو کرد. دکتر پیوندی در این دیدار تأکید کرد: هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با توجه به سیاست‌ها و اهداف بشردوستانه و اصولی که بر آن پایبند است، آمادگی کامل و فعالانه را برای کمک به مردم میانمار دارد. رئیس جمعیت هلال‌احمر افزود: در بازید از مناطق مرزی بنگلادش با صحنه‌های متأثر‌کننده‌ای روبه‌رو شدیم که ضروری است محموله‌های ارسالی استمرار و افزایش بیشتری داشته باشد. پیوندی با اشاره به فعالیت‌های بشردوستانه هلال‌احمر ایران بر اساس اصول بنیادی جمعیت‌های ملی خاطرنشان کرد: هلال‌احمر ایران با ١٠٠ سابقه خدمات متنوع و مختلفی را ارایه می‌دهد و سابقه درخشانی در بحران‌های بزرگ مثل خشکسالی و قحطی سومالی، بحران‌های سوریه، یمن و عراق داشته است. وی تأکید کرد: جمعیت هلال‌احمر جزو جمعیت‌های پیشرو در ارسال کمک‌های بشردوستانه است و تا کنون توانسته‌ایم سه محموله به وزن ١٠٠ تن شامل اقلام امدادی، زیستی و دارو برای مردم پناهجوی میانماری ارسال کنیم. رئیس جمعیت هلال‌احمر با تأکید بر این‌که پناهجویان هنوز نیازهای زیادی دارند، افزود: امیدواریم با توجه به همکاری خوبی که با کشور بنگلادش داریم، بتوانیم محموله بیشتری ارسال کنیم. وی خاطرنشان کرد: جمعیت هلال‌احمر ایران به‌ عنوان معین دولت در بحث ارسال کمک‌های مردمی آمادگی کامل دارد تا در صورت انجام هماهنگی‌ها با ایجاد اردوگاه و بیمارستان سیار، از بروز مشکلات بهداشتی محلی و منطقه‌ای جلوگیری کند.
قدردانی وزیر بهداشت بنگلادش
از ارسال محموله کمک‌های بشردوستانه ایران
محمد نسیم، وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی بنگلادش نیز در دیدار با رئیس جمعیت هلال‌احمر و هیأت همراه از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در ارسال محموله و کمک به مردم میانمار قدردانی کرد. محمد نسیم خاطرنشان کرد: در حال‌ حاضر بیش از ٧٠٠‌هزار روهینگیایی به بنگلادش پناه آورده‌اند و بسیاری از آنها مورد آزار و اذیت و شکنجه قرار گرفته‌اند و حمایت‌های بسیاری از لحاظ روحی و جسمی برای آنها باید انجام شود. وی افزود: با وجود وسعت کشور و جمعیت زیاد، حضور مردم آواره روهینگیا در کشور ما مشکلات زیادی را ایجاد کرده است؛ اما با تأکید نخست‌وزیر با تمام توان به این پناهجویان خدمت می‌کنیم. وزیر بهداشت بنگلادش با تأکید بر این‌که خدمات وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی بنگلادش بر سه محور درمان، پیشگیری و ترویج بهداشت انجام می‌شود، افزود: بحث درمان این پناهجویان توسط بسیاری از پزشکان متخصص و داوطلب انجام می‌شود. وی با تأکید بر وجود ٢٤ اردوگاه برای ارایه خدمات درمانی به زنان باردار افزود: در حال حاضر بین ٥٠ تا ٧٠‌هزار زن باردار در این منطقه زندگی می‌کنند که نیازمند خدمات درمانی هستند. محمد نسیم با تأکید بر برنامه جدی وزارت بهداشت بنگلادش برای واکسیناسیون پناهجویان گفت: گروه‌های آسیب‌پذیر واکسینه شده‌اند و مرحله واکسیناسیون کودکان زیر پنج‌ سال در حال اتمام است و در ادامه بچه‌های بالای پنج‌ سال واکسینه می‌شوند. وی تأکید کرد: بسیار متأثر هستیم که دولتی مردم کشور خودش را می‌کشد و امیدواریم فشار جامعه جهانی به قدری باشد که این مردم مجدد به خانه‌هایشان بازگردند و از این وضع اسفبار نجات یابند.
تعیین نماینده برای تعامل موثر با سفارت ایران
معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این دیدار با تأکید بر این‌که برپایی بیمارستان صحرایی و پنج درمانگاه در اردوگاه‌های پناهجویان میانماری ازجمله برنامه‌های ایران است، افزود: برای ارایه این خدمات ما نیاز به یک زمین داریم تا هر چه سریع‌تر این امکانات و تجهیزات درمانی را به آن‌جا منتقل و بیمارستان و درمانگاه را بهره‌برداری کنیم. دکتر سیدمحمد‌هادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار با وزیر بهداشت بنگلادش گفت: خشونت‌های دولت میانمار محکوم شده و وزارت امور خارجه این موضوع را با جدیت پیگیری می‌کند. وی با اشاره به بازدید هیأت اعزامی از اردوگاه‌های پناهجویان میانماری افزود: بررسی کارشناسانه حاکی از نیاز جدی پناهجویان به تغذیه، بهداشت و خدمات درمانی است. دکتر ایازی با تأکید بر این‌که برپایی بیمارستان صحرایی و پنج درمانگاه در اردوگاه‌های پناهجویان میانماری ازجمله برنامه‌های ایران است، افزود: برای ارایه این خدمات ما نیاز به یک زمین داریم تا هر چه سریع‌تر این امکانات و تجهیزات درمانی را به آن‌جا منتقل و بیمارستان و درمانگاه را بهره‌برداری کنیم.
آمادگی ایران برای پخت و توزیع غذای گرم بین پناهجویان
وی با اشاره به این‌که بسیاری از کمک‌ها به صورت مواد خام در اختیار پناهجویان قرار می‌گیرد و آنها برای پخت‌و‌پز مجبورند درختان را قطع کنند، افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد با کمک‌های نقدی که مردم ایران پرداخت می‌کنند، اقدام به پخت و توزیع غذا میان پناهجویان کند. معاون وزیر بهداشت افزود: در موضوعات بهداشتی مثل آب و بهداشت محیط آمادگی کامل داریم تا در کنار وزارت بهداشت و هلال‌احمر بنگلادش فعالیت کنیم. دکتر ایازی با تأکید بر این‌که اجرایی‌شدن این پیشنهادات فقط با مساعدت وزارت بهداشت بنگلادش امکان‌پذیر است، افزود: پیشنهاد می‌کنیم نماینده‌ای از سوی وزارت بهداشت بنگلادش تعیین و با تعامل کامل با سفارت ایران این موضوعات پیگیری و اجرایی شود. دکتر ایازی با تأکید این‌که تمامی کمک‌ها و محموله‌ها ارسالی برای مردم پناهجوی میانماری توسط جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی مدیریت می‌شود، تأکید کرد: مقرر شده است ستاد پشتیبانی از آوارگان روهینگیایی در بنگلادش شکل بگیرد تا تمام کمک‌های ارسالی توسط این ستاد توزیع شود. به گفته وی، حضور دانشجوهای ایرانی رشته‌های پزشکی، پیراپزشکی و دندانپزشکی در بنگلادش با توجه به تسلط به زبان بنگالی می‌تواند در ارایه خدمات موثرتر باشد. جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران ازجمله جمعیت‌های پیشرو در ارسال کمک برای آوارگان و پناهجویان میانماری بوده و تا کنون نیز دو محموله به وزن ٣٠ و ٤٠ تن به کشور بنگلادش ارسال کرده است.
There is a human catastrophe ahead
“The situation here is not good at all and we are heading towards a humanitarian catastrophe,” Dr. Ali Asghar Peivandi, President of the Iranian Red Crescent Society, said at a visit to the Myanmar displaced Muslim camp. According to »Shahrvand «report, President of the Iranian Red Crescent Society, who traveled to Bangladesh to negotiate with officials of the International Federation of the Red Cross in Bangladesh, as well as senior health officials in the country, visited Myanmar displaced Muslims on the sidelines of his visit.
Poor situation of the displaced Muslims of Myanmar
The President of the Iranian Red Crescent Society described Iran’s assistance by telling the extremely poor situation of Myanmar’s displaced Muslims. Ali Asghar Peivandi, President of the Iranian Red Crescent Society on the sidelines of the visit to the camp of the Myanmar displaced Muslim, said: “The situation is not good at this area and we are heading towards a humanitarian catastrophe, although it may have occurred to some extent.”The refugees have three problems, including the need to give them hot food, as well as individual and group health problems, water is dirty, waste disposal and sanitation are not all appropriate The President of the Iranian Red Crescent Society added: “There should also be fundamental activities on the health and treatment of displaced people, as well as caring camps But all are not enough, so all countries need to help, “he said.” International organizations should also help to return refugees to their homeland as quickly as possible, because aid, control, feeding and preparing health for ٧٠٠ thousands to ٨٠٠ thousands displaced people are not easy at all because there is no infrastructure for the deployment of this displaced population. “Referring to the Iranian Red Crescent activities, including sending ١٠٠ tons of aid to refugees, and his negotiation with the Minister of Health and the President of Bangladesh Red Crescent Society said: “We need to create a field hospital as soon as possible, in spite of the lack of infrastructure to prevent the epidemic of contagious diseases, this is while many families are having psychological problems and many children are orphaned, and the situation is not good at all. »
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی