امروز: ۱۴۰۳/۹/۲
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ‏ بارالها درود و رحمت فرست بر على بن موسى الرضا پسنديده پيشواى پارسا و منزه وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ و حجت تو بر هر كه روى زمين است و هر كه زير خاك بسيار راستگو و شهيد صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ‏ درود و رحمتى فراوان و كامل و با بركت و متصل و پيوست و پياپى و دنبال هم همچون بهترين رحمتى كه بر يكى از اوليائت فرستادى.
تاريخ: ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي ساعت ۸:۱۵ کد مطلب: 6573
 برنامه‌ریزی برای تعمیق، گسترش و آموزش مهندسی فرهنگی در جمعیت
نماینده ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر با اعلام این که به‌دنبال عملیاتی کردن فرهنگ در جمعیت هستیم، گفت: تعمیق، گسترش و آموزش مهندسی فرهنگی مورد تاکید مقام معظم رهبری در جمعیت هلال‌احمر با بهره‌گیری از ظرفیت کارکنان، جوانان، داوطلبان و بخش دانشجویی موسسه علمی – کاربردی جمعیت در دستور کار است.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال‌احمر، حجت‌الاسلام والمسلمین معزی در نخستین جلسه شورای فرهنگی جمعیت ضمن تبریک میلاد مسعود پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع) و هفته وحدت درباره فضایل و خصایص نبی مکرم(ص)، گفت: اسوه ما باید پیامبر اکرم (ص) و سیره و روش ایشان باشد؛ پیامبر (ص) همواره متبسم بود، اما خنده بلند نمی‌کردند؛ گرفته و عبوس نبودند، آسان‌گیر و سهل‌الخلق، نرم‌خو، به‌دور از تندخویی و خشونت بودند و هیچگاه کسی را از خود مایوس و ناامید نمی‌کردند.
وی با اشاره به این که پیامبر (ص) همواره بر این تاکید داشتند که باید 3 خصلت مجادله، زیاده‌گویی و مزمت و عیب‌جویی دیگران را از خود دور کرد، افزود: بر اساس تاکید نبی مکرم(ص) باید سه خصلت حفظ اسرار مردم، مدارا با آنها و صبر و مقاومت را همواره در خود حفظ و تقویت کرد.
نماینده ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر با اشاره به این که آیین‌نامه شورای فرهنگی جمعیت هلال‌احمر در سال 86 و در زمان مدیریت آیت‌الله غیوری و دکتر خاتمی بازنگری شده و در سال‌های 88 و 91 نیز مورد بازنگری مجدد قرار گرفته است، عنوان کرد: امسال نیز با بازنگری آیین‌نامه شورای فرهنگی جمعیت با توجه به سندهای بالادستی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه، این آیین‌نامه بازنگری دوباره و تکمیل شده است.
وی با اشاره به این که بنیانگذار فقید انقلاب و مقام معظم رهبری در حکمی که برای مرحوم آیت‌الله غیوری و اینجانب صادر کرده‌اند، بر موضوع هدایت و نظارت بر امور فرهنگی در همه فعالیت‌های جمعیت تاکید کرده‌اند، گفت: به علاوه در تبصره ماده 10 اساسنامه جمعیت هلال‌احمر نیز به موضوع نظارت نماینده ولی‌فقیه در جمعیت به امور فرهنگی و تحقق اهداف و ماموریت‌ها در این زمینه تاکید شده و در آئین‌نامه مصوب نیز به اهداف، سیاستگذاری و لحاظ فرهنگ اسلامی در چارچوب اهداف و وظایف جمعیت تاکید شده است.
شورای فرهنگی جمعیت دخالتی در کار اجرا ندارد
حجت‌الاسلام والمسلمین معزی با اشاره به این که شورای فرهنگی جمعیت دخالتی در کار اجرا نخواهد داشت، تاکید کرد: جایگاه شورای فرهنگی جمعیت سیاستگذاری و نظارت فرهنگی است و ضمن این که از شعارزدگی پرهیز داریم، باید به‌صورت عملیاتی سیاستگذاری و برنامه‌های خود را اجرایی کنیم.
وی با اشاره به این که اجرای برنامه‌های شورای فرهنگی جمعیت هلال‌احمر برعهده حوزه‌ها و زیرمجموعه‌های آن است، خاطرنشان کرد: موضوعات فرهنگی باید در یک‌راستا تدوین و اجرا شود و حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در این زمینه و با کمک شورا سیاستگذاری‌های لازم را انجام می‌دهد و در این زمینه می‌توان از ظرفیت عظیم خانه‌های داوطلبی و اساتید آن بهره برد.
باید در جهت توسعه و ترویج فرهنگ داوطلبی، ایثار و جهاد حرکت کرد
نماینده ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر با اشاره به دو ماموریت اصلی دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در زمینه نظارت استصوابی و استطلاعی بر امور و فعالیت‌ها از نظر شرعی و همچنین ماموریت‌های فرهنگی این دفتر، اظهار کرد: نیروی انسانی جوان سرشار از انرژی در جمعیت، سرمایه گرانقدری برای فعالیت‌های فرهنگی در جمعیت هلال‌احمر است، این سرمایه اجتماعی، حرکت و انگیزه بسیاری برای فعالیت‌های فرهنگی چون جهاد، ایثار و شهادت‌طلبی در جامعه به‌وجود می‌آورد.
وی با اشاره به این که توجه به فرهنگ به تنهایی کافی نبوده، بلکه پیوست آن نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است، تصریح کرد: بر این اساس باید در جهت توسعه و ترویج فرهنگ داوطلبی، فرهنگ ایثار، فرهنگ جهاد و ... حرکت کرد و در این زمینه به دنبال آن هستیم تا از فرهنگ یک‌میلیون جوان و 700 هزار داوطلب جمعیت بیش از گذشته بهره ببریم؛ چراکه بزرگترین سرمایه هلال‌‌احمر نیروی جوان و داوطلب آن است.
ظرفیت بسیاری برای بهره‌گیری از آموزش‌های دینی در جمعیت هلال‌احمر وجود دارد
حجت‌الاسلام والمسلمین معزی با اشاره به این که آموزش دینی نیز بر عهده نمایندگی ولی‌فقیه است، خاطرنشان کرد: ظرفیت بسیاری برای بهره‌گیری از این آموزش‌ها در جمعیت هلال‌احمر وجود دارد و معتقدم که با توسعه فرهنگ اسلامی می‌توان بسیاری از اعتقادات را اصلاح کرده و احکام اسلام را با بهره‌گیری از قرآن و اهل‌بیت(علیهما السلام) اشاعه داد.
وی با اشاره به ابلاغ نقشه مهندسی کشور در دولت یازدهم، عنوان کرد: به علاوه بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی یکی از مسائل مهم فرهنگی مورد تاکید، اشاعه فرهنگ نماز است که در این زمینه نیز باید برنامه‌های منسجمی تدوین و اجرایی شود.
نماینده ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر با اشاره به فعالیت شوراهای فرهنگی در استان‌ها، تاکید کرد: به دنبال آن هستیم تا با بهره‌گیری از ظرفیت عظیم جوانان، داوطلبان، کارکنان و بخش دانشجویی موسسه علمی – کاربردی هلال، بسترهای لازم برای تحول فرهنگی در جمعیت هلال‌احمر را فراهم کنیم.
گفتنی است در جلسه شورای فرهنگی جمعیت هلال‌احمر مهندس علی‌اصغر احمدی، دبیرکل جمعیت هلال‌احمر؛ دکتر جمال‌الدینی، معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت و رئیس موسسه آموزش عالی هلال؛ فرح‌ناز رافع و دکتر مسعود حبیبی روسای سازمان‌های داوطلبان و جوانان؛ دکتر امیری، مشاور نماینده ولی‌فقیه در امور پژوهشی و آموزشی؛ حجت‌الاسلام والمسلمین ذاکری، معاون نظارت بر امور شرعی دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال احمر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین زاهدی، معاون فرهنگی و امور استان‌های دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال احمر و وحید رحمتی، مدیرکل روابط‌عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال‌احمر حضور داشتند.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی